Jane Rizzoli je mou součástí, říká Angie Harmon

V genech má modeling, v kterém byla několik let více než úspěšná. Nakonec ji ale zlákalo herectví a její postava Jane Rizzoli se jí tak trochu zaryla do kůže. Co energická Angie Harmon říká o Jane Rizzoli?

Obě dvě jsou úplné opaky, ale zároveň jsou důkazem přísloví, že protiklady se přitahují. Rizzoli & Isles můžete sledovat na Prima LOVE každý čtvrtek ve 20.15.

Co uvidíte už tento čtvrtek? Zrovna o Jane Rizzoli bude čtvrteční díl. Jane prochází své staré případy, aby zjistila, kdo ji pronásleduje a vyhrožuje jí. Dostává bodyguarda a velmi se bojí o matku. Pak se ale ukáže, že cílem pronásledovatele, který ji chce co nejvíce ranit, je někdo jiný...To vše uvidíte ve čtvrtek ve 20.15.

Postava, která pomáhá i v osobním životě

Angie Harmon je energická žena a matka tří dětí, s kterými si díky roli Jane Rizzoli prošla i velkým úskalím. Angie se s manželem rozhodla, že tři děti bude vychovávat jinde než v Los Anglese, kde v tu dobu pracovala na seriálu Rizzoli & Isles, což pro ni znamenalo jediné – nebýt se svými dětmi každý den. Více se o rozhodnutí odstěhovat celou rodinu dozvíte tady.

Rizzoli & Isles – rodina. Foto: Instagram.com

Právě bezdětná a tvrdá policistka Jane Rizzoli je nejvýraznější rolí pro vysokou brunetku Angie Harmon. Ta se v rozhovoru pro časopis Interview vyjádřila o své postavě velice lichotivě. Žít totiž pět dní v týdnu v hlavě s někým druhým vás zaručeně ovlivní, ne vždy to však musí být pro herce příjemná zkušenost. Angie tvrdí, že v jejím případě je to hlavně pozitivní aspekt (přece jen nehraje vraha, že?).

"Jane Rizzoli je momentálně součástí mé osobnosti. Je to opravdu zajímavé, protože ji dávám spát v pátek večer a probouzím ji v pondělí ráno, když jedu na natáčení. Ale čas od času se probudí třeba na letišti, když se něco děje. Jakoby mi říkala: Potřebuješ mě? Děje se něco? Mám zakročit? V ten moment musím říct sama sobě, že já tu nejsem ta s odznakem," usmívá se Angie Harmon.

Rizzoli & Isles můžete vidět na Prima LOVE každý čtvrtek ve 20.15!

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.