Jamie Oliver se vrací domů!

Jamie se rád z přelidněného Londýna rád vrací domů na venkov, kde jej čeká nejenom jeho nádherná rodina, ale také i to pravé domácí jídlo. Jeho nejnovější recepty, zážitky a životní příběhy můžete sledovat v nové druhé sérii na Prima love a PrimaPlay!

V prvním díle nejnovějšího pokračování Jamie ukáže, jak se dá skvěle využít máslová dýně s kachnou, nebo jak udělat skvělé tykvové muffiny, po kterých se budou oblizovat i ti nejmenší! Jamieho vaření doma není ale jen o receptech. Díky jeho kamarádovi Bryanovi zjistíte i zajímavé informace o nejedné zelenině či ovoci.

Jamie bojuje za zdravé jídlo

Jamieho Olivera můžete znát jako kuchaře z televize, ale on se snaží s jídlem udělat mnohem víc. Už pár let vytváří tzv. food revolution, kdy ho podporuje i Michelle Obama. Jeho záměrem je naučit několik generací (nejen) Američanů vařit z čerstvých surovin, protože jídelníček složený z různě prefabrikovaných polohotových potravin je pro většinu z nás už klasikou. Ve svých televizních pořadech se také snaží naučit diváky vařit co nejrychleji, nejúsporněji, zároveň však zdravě a lahodně.

Oblíbeného kuchaře bez čepice můžete sledovat každý den na kanálu Prima Love od 17.20 nebo ze záznamu ještě tentýž den ZDARMA na PrimaPlay!

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty