Seriály a filmy

28. července 2014 15:00

Petra Kloidová

Jak vytvořit metrového žraloka jako dort? Podívejte se na Fantastické dorty!

V pondělí na Prima love vás potká další soutež! Tentokrát se bude soužit o to, kdo vytvoří rychleji a nejlépe dort ve tvaru žraloka, který bude vysoký 1,5 metru! To uvidíte dnes v reality show Fantastické dorty.

Reality show Fantastické dorty vám zase ukážou další soutěž o deset tisíc dolarů! To všechno budete sledovat v pondělí na Prima love ve 20.15!

Tři přední cukráři mají zapeklitý úkol! Musí vytvořit nejméně 1,5 m vysoký dort za 9 hodin, jindy to trvá celé dny. O výherci rozhodnou tři porotci – Michael, Margaret a Leigh. Soutěžící musí přesvědčit nejen porotu, ale i zákazníka. V tomto díle je třeba vyrobit dort pro oslavy Pacifického akvária. Soutěžícími jsou Tariq, Ashley a Richard. Všichni tři jsou špičky ve svém oboru a tak bude boj více než zajímavý. Zákazníkem je Lori, která pracuje v Pacifickém akváriu, to ona rozhodne o vítězi. Hlavním tématem jsou žraloci.

Podobné články

Soutěžící mají velké oči a vyšší plány

Všichni tři cukráři plánují dorty vyšší než 180 cm. V soutěži je pravidlo, které říká, že 60% hmoty musí být jedlé a 40% jsou podpůrné prostředky a věci na ozdobu. Každý cukrář peče podle sebe a porota zatím nevynáší žádné rozsudky. Po hodině a půl práce přichází první komplikace – soutěž dovednosti. Tři cukráři se utkají v soutěži a výherce vybere, který ze dvou poražených bude muset na půl hodiny zastavit veškeré práce na dortu. Cukráři musí během 15 minut vytvořit cukrářského kraba z věcí, které mají k dispozici. Soutěž dovednosti vyhrála Ashley a ta na půl hodiny odstavila Tariqův tým. Tariqův tým si během pauzy vše naplánoval, aby pak neztráceli čas.

Jak to dopadne s metrovými sladkými žraloky? To uvidíte na Prima love v pondělí ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.