Jak vypadalo soukromí seriálového Barneyho v roce 2013?

Program Instagram umožňuje nejen nám, ale i hvězdám největší velikosti sdílet fotky ze svých (ne)obyčejných životů. To dělá i hvězda seriálu Jak jsem poznal vaši matku, Neil Patrick Harris. A jeho fotky jsou naprosto roztomilé! Podívejte se sami!

Neila znáte jako toho přisprostlého a nehynoucího sukničkáře Barneyho, který svými hláškami lahodí uchu každého antifeministy. Nicméně ve svém osobním životě je to muž, který miluje muže. A dokonce s ním má i dvě děti. Svůj veřejný coming-out prožil v roce 2004 a oznámil to ve hvězdném časopisu People. I tak to bylo ale až po třech letech, co randil se svým nynějším vyvoleným a lepší polovicí, hercem Davidem Burtkou. A pokud dobře počítáme, ti dva jsou spolu třináct let!

V roce 2010 jim náhradní matka porodila dvojčata, syna a dceru. Neil jejich rodinný život pravidelně představuje na svém Twitteru a Instagramu. A podle všeho to vypadá, že si televizní a divadelní hvězda právě teď žije svou osobní pohádku. Podívejte se sami na ty nejlepší fotky, které postoval během roku 2013!

1) Když ukázali první kostýmy pro letošní Halloween, strašili, že ten druhý bude ještě lepší...

2) A měli pravdu...!

3) V minulém roce se dokonce fotili i s obrovským Zvířetem... (a bez Krásky)

4) Je vidět, že o své nejmenší se starají s láskou....

Podívejte se na další fotky ze soukromí hvězdy seriálu Jak jsem poznal vaši matku, který můžete vidět každý všední den na Prima love v 19.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.