Jak vypadala svatba amerického Sherlocka s Angelinou Jolie? Byla to vysloveně krvavá svatba!

"Neměli jsme velkou bílou svatbu. Měli jsme ji malou a černou," řekla v roce 1996 reportérům tehdy dvacetiletá démonická Angelina Jolie, která si vzala dnešního představitele Sherlocka Holmese. Ačkoliv manželství Angeliny Jolie a Johnnyho Lee Millera trvalo tři roky, média z ní žila dlouhá léta.

Tehdy by asi nikoho nenapadlo, že si dnešní představitel amerického Sherlocka Holmese Jonny Lee Miller vezme ve dvaceti budoucí nejkrásnější ženu na světě. Angelina byla na začátku jednadvacátého století úplně jiná než všechny ostatní přeslazené herečky.

Svatba s krvavou Angelinou Jolie

Tehdy se nebála střídat účesy. Jednou vypadala jako nevycválaný kluk, podruhé byla blondýnou, pak dlouhovláskou s havraními vlasy a šťavnatými rty. Se svým prvním budoucím manželem se potkali v roce 1995 v New Yorku kvůli filmu Hackers (česky Síť), kde oba dva hráli rebely na poli tehdy nového fenoménu plného nebezpečných pastí – říkalo se mu internet. Angelina byla ostřihaná na kluka a její obličej zcela zapadal do divokých let heroinem vonícího grunge. Všechno dávalo smysl, Johnny Lee Miller byl čerstvou hvězdou Trainspottingu.

Angelina měla už v té době neomluvitelně velké množství tetování (které je dnes už skoro povinností), sbírala nože a milovala krev. A tak vypadala i její svatba s Johnny Lee Millerem na pláži. Na její první svatbu odkazovala všechna média už kolem roku 2001, kdy se Angelina dostala do povědomí všech jako představitelka z masa a kostí herní prsatice Lary Croft. Démonická Angelina totiž pojala svou svatbu s britským hercem nepřekvapivě netradičně. Místo bílých svatebních šatů na sobě měla kožené kalhoty a bílou blůzu. Na zádech měla vlastní krví napsáno jméno Johnny.

Konec manželství neukončil přátelství

Manželství Jolie a Millera skončilo v roce 1999. Johnny Lee Miller prozradil v jednom z pozdějších rozhovorů, že to on požádal o rozvod jako první. Na jeho slova navazuje i Angelina Jolie, jež se tehdy nechala slyšet, že na svatbu ještě nebyla připravená. Začala se jí totiž rýsovat slibná kariéra, Johnnyho popisuje i po takové době jako vynikajícího kamaráda. "V našem vztahu rozhodně není žádná hořkost ani lítost. Vyzkoušeli jsme si svatbu, ale nefungovalo to, a tak jsme to dřív nebo později museli ukončit," tvrdí Johnny Lee Miller. A opravdu, sem tam je ještě můžete vidět při filmových ceremoniálech, kde se s radostí pozdraví, obejmou a poklábosí spolu. Ideální exmanželé. Zatímco Jolie se rozvedla už se svým třetím manželem, Johnny je od roku 2008 stále se svou manželkou, s kterou vychovává jediného syna.

Sherlocka Holmese: Jak prosté můžete sledovat každou středu ve 20.15 na Prima LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.