Jak vypadají francouzská manželství? To uvidíte na Prima love

Stejně tak jako se liší národy mezi sebou a jejich lidé, mohou se lišit i manželství? V pátek ve 20.05 to můžete sami zjistit ve francouzské komedii, která vám dá nahlédnout do francouzských partnerských vztahů. Jeden večer dokáže odkrýt spoustu věcí...

V pátek večer na Prima love uvidíte sondu do několika manželství. Kolik lidí, tolik chutí, ale i tolik různých vztahů... Pojďte tuhle partu poznat ve francouzském filmu Společenská pravidla. Přátelé a zároveň partneři se jednoho hezkého večera sejdou u pro Francouze naprosto nezbytné večeře. Ta se však promění v čas odkrývání lží a přetvářek.

Nečekejte však žádná velká dramata, vztahy budou rozebírány s francouzským humorem a konec bude hořkosladký. Přestě tak, jak to mají Francouzi rádi.

Emel a Piotr -– ona má milence, on nikoho nezajímá

Manželský pár Emel a Piotr připravují večeři pro přátele a blízké. Emel je úspěšná rozvodová právnička, která přemýšlí, že přejde do jiné známé advokátní kanceláře, která se chce věnovat rodinnému právu. Její budoucí zaměstnavatel Lucas s ženou Sarou jsou také pozvaní.

Piotr vaří polskou specialitu a nikdo se na ni netěší. Emel přichází z práce a je překvapená, když zjistí, že na návštěvu přijel také otec, kterého její sestra nesnáší. Obviňuje ho ze smrti matky, kterou opustil kvůli mladší partnerce. Emel finišuje s přípravami a zařizuje, aby nepřišel její milenec, se kterým se rozešla. Jean-Louis si odmítavé SMS přečte pozdě a dorazí.

Alain a Melanie – precizní lékaři

Dalšími hosty jsou Emelina sestra a její o hodně starší kamarád z natáčení a dlouholetí kamarádi Piotra – manželský pár Alain a Melanie. Melanie je gynekoložka a Alain onkolog. Ačkoliv se během večeře tváří spokojeně, oba dva se trápí. On chce skončit s praxí, jelikož ho ničí neustálý kontakt se smrtí. Melanie si našla milence, chce odejít a opět si začít užívat.

Lucas a Sara – Lucas o přítelkyni zalže

Sara a Lucas se ještě doma pohádají a Lucas přijde na večeři sám. Saru omluví – musela prý na rodinnou událost. Jenže dorazí později a Lucase ztrapní.

Dva odkopnutí...

Jean Louis byl nějakou dobu milenec Emel, potkali se ve chvíli, kdy měl u Emel opravovat něco v kuchyni. Stále zamilovaný exmilenec Emel neustále probodává zamilovanými pohledy. Posledním hostem je Emelina učitelka tance Manuela. To je jeden společný večer a hra "Škatulata, hejbejte se".

Sledujte v pátek ve 20.05 Společenská pravidla na Love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.