Jak vypadá ženská žárlivost? To uvidíte v sobotu na Love

Sobotní večer přináší na Prima love další příběh ze života. Tentokrát uvidíte, čeho všeho je schopná žárlivá žena. Žárlivost je jedna z nejošklivějších vlastností, říkají jedni. Ti druzí tvrdí, že zdravá žárlivost je ve vztahu potřeba. Ale co taková Allison z kanadského filmu Ženská msta?

Vy sami můžete v sobotu večer říct, jestli Allison a její pohnutky chápete. Allison milovala Briana celým srdcem. Jenže právě kvůli její až nezdravé lásce ji muž opustil. Ona se však rozhodla pomstít. A nezastaví ji ani jeho nová žena…

Kathryn a Brian jsou spolu šťastni. Brian vzpomíná na manželku a na poslední hrozný vztah. Netuší však, že jeho poslední přítelkyně Allison je tajně sleduje. Dokonce vnikne do domu a soptí, že jí ho Kathryn ukradla. Nehodlá se s rozchodem smířit a pochopit ho. Allison nejdřív zavraždí Brianovu sestru Jordan a její tělo odveze na chatu, kde trávili čas s Brianem. Potom autem srazí Briana. Policie Kathryn oznámí, že je její snoubenec mrtvý. Syn Scott, který je v podmínce a Kathryn s ním má problémy, matce přizná, že začínal mít Briana rád. Allison se obarví na blond a přijede za Kathryn s tím, že je Brianova sestra Jordan. Kathryn jí samozřejmě nabídne bydlení, aby nemusela být v bratrově bytě. Kathryn líčí Allison, jak o ní Brian mluvil. Samozřejmě si myslí, že o fanatické expřítelkyni vypráví jeho sestře.

Allison se vetře do jejich přítomnosti

Allison se sblíží se Scottem. Přemluví ho, aby se nechal proti matčině vůli tetovat. Když Kathryn zavolá známý a ona ho chce předat Jordan, protože se s ním taky zná, Allison se vymluví na bolest břicha. Kathryn se to zdá divné. Pak přijde na Scottovo tetování a na ženu vyjede. Falešná Jordan jí vysvětlí, že utekla před Brianovým kamarádem, který přišel na návštěvu, protože nemůže vidět společné známé. Vždy ji to rozesmutní. Kathryn přesto Jordan vyhodí z domu. Scott matce řekne, že ji nenávidí, protože na ni žárlí. Jordan odjede na chatu, kde je skutečná mrtvá Jordan, a vyláká tam Scotta…

Co vás bude bavit?

Allison a její herecká představitelka umí docela dobře svádět. Možná něco, co se můžeme my ženy přiučit.

Napětí by se dalo u poslední scény krájet. Přesto nečekejte žádné klišé. Konec to opravdu bude grandiózní!

Kanadský thriller uvidíte v sobotu ve 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.