Jak to má hvězda seriálu Jak jsem poznal vaši matku s nahotou? Bez problémů!

Jsou herci, kterým pobíhání po place jak je pánbůh stvořil, fakt nevadí. A pak ti, kteří nahotu před kamerou fakt nemusí. Ke kterým patří Jason Segel, představitel Marshalla v seriálu Jak jsem poznal vaši matku?

Seriál Jak jsem poznal vaši matku můžete každý den vídat na Prima love.

Nahota prý byla to psina

Tak o tomhle tématu se pětatřicetiletý herec na sklonku loňského roku rozpovídal pro Vulture. magazín. Konkrétně zavzpomínal na svou nahou scénu v sedm let starém snímku Kopačky, kde nejenže ztvárnil hlavní roli, ale také k němu napsal scénář. “Bylo to k popukání,” uvedl a dodal, že se cítil v pohodě. Upozornil i na to, že se za nahotou skrýval “kreativní záměr”.

Pořádné překvápko

Nahá scéna totiž přijde ve chvíli, kdy se s hlavním hrdinou Peterem (Segel) rozchází jeho přítelkyně a Jason prý chtěl, aby ten rozchod byl pořádně ponižující. Navíc hodlal diváky tím, že se v prvních pěti minutách romantické komedie objeví nahatý chlápek, tak trochu překvapit.

A jak že to vypadalo?

Na cudnější verzi filmového rozchodu, i s dalším Jasonovým komentářem, se můžete mrknout třeba tady: https://www.youtube.com/watch?v=9KCry6j9FuE

Necenzurovanou nabídne Google nebo právě ona komedie. Tedy pokud o to máte zájem.

A rozhodně se nezapomeňte mrknout na (oblečeného) Jasona na Prima love.

Seriál Jak jsem poznal vaši matku si můžete každý den pustit na Prima love odpoledne, ale i v podvečerních hodinách v 19.25.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.