Celebrity

3. dubna 2014 22:02

Petra Kloidová

Jak to dělají? Slavné a zaneprázdněné matky!

Od mládí si jdou tvrdě za svým. Budují svoji kariéru bez kompromisů. Denně o nich čteme v médiích. Podnikají a budují svoji vlastní značku. Přesto mají partnera a děti. Jak to dělají?

Slaďování osobního a pracovního života je téma pro každou ženu středního věku. Jedny se rozhodují, jestli svou právě rozjetou kariéru budou muset ukončit s příchodem prvorozeného dítěte. Druhé už musí přemýšlet v praxi. Jak budovat kariéru, starat se o děti a rozvíjet partnerství s manželem, když usínáte po cestě z práce a kadeřník vás neviděl, jak je rok dlouhý. Máme pro vás špatnou zprávu, na 100 % všechno kombinovat nejde. Sami to nezvládnete, což se nebojí přiznat ani celebrity, které adoptují děti jako na běžícím páse, viď Angelino.

Victoria Beckham, ex pop hvězda a talentovaná návrhářka

Victoria Beckham je sice bývalá Spice girl, ale jako sólo zpěvačce se jí nikdy moc nedařilo, dlouhou dobu byla v podstatě žena v domácnosti cestující za svým fotbalistou. Sportovní šusťákovku Davida vyměnila za ty nejmódnější kousky a v posledních letech začala podnikat jako návrhářka pod svou vlastní značkou. Proměnila koníček v práci. Nutno dodat, že jako návrhářka si vede úspěšně nejen komerčně, ale i umělecky (módní smetánkou je velice respektována). S manželem je velice vytížená, proto má pro své čtyři (!) děti chůvu.

Množství dětí na její postavě není vůbec vidět. Victorii je vyčítána anorektická postavička, ona sama přiznala, že jednoho hezkého dne prostě přestala jíst. Krom toho také drží tzv. ukusující dietu. O čem to je? Namaže si krajíc chleba a kousne si jednou, začne připravovat dětem svačinu, když se dostává doma ke své práci, kousne si podruhé. Úsměvné? Možná, ale podívejte se na ni. Na Instragramu také ukázala fotku, jak pracuje:

Victoria Beckham cvičí a pracuje. Foto: instagram.com

Královna B a její jednotky času

Beyoncé táhne na třicet, je třetí zpěvačkou, která má největší množství hudebních ocenění Grammy v historii. Ne nadarmo se ji říká královna B. Ona totiž opravdu kraluje všem pódiím a hudebním projektům. Přestože je v showbyznysu už přes deset let, v zimě překvapila vizuálním hudebním albem, které dokázalo delikátně propopjit módní styly, hudbu a dokonalou estetiku videa s množstvím feministických textů, kde se Beyoncé snaží ženy odprostit od předem určených rolí. Beyoncé se podařilo znovu překvapit.

Beyoncé a její dcera Blue Ivy. Foto: profimedia

A jedna z vlastností, které ji drží na vrcholu, je její nekompromisnost. Její spolupracovníci vyprávějí, že dokud pracuje Beyoncé, musí pracovat i všichni ostatní. Kromě toho Beyoncé vyřizuje e-maily pouze jednou týdně. Ne všude se jí však vždy dařilo. Po narození dcery Blue Ivy, přiznala, že poprvé potratila, trvalo další dva roky než se dostala do jiného stavu. Bylo to pro ni hodně bolestivé téma, které se snažila utopit v množství práce.

Ivanka Trumpová a její směšně nízké kapesné

Ivanka Trumpová s dcerou. Foto: facebook.com

Dcera milionáře s pověstným tupé a Češky Ivany Trumpové, si mohla žít od malička jako druhá Paris Hilton. Díky bohu však čistě americkou výchovu nezažila. Chodila sice na vybrané soukromé střední školy, ale už od mala měla kapesné, které bylo poměrně dost nízké. Rodiče ji takto učili hodnotu peněz. Od sedmnácti let si musela svoje účty za telefon platit sama, a tak se začala živit jako modelka.

Následně vystudovala vysokou školu podnikání na univerzitě v Pensylvánii a stejně jako otec začala úspěšně podnikat v realitách. Nedávno nastoupila na post viceprezidentky Trump Organization. Času tedy nemá nazbyt, ale rodiče ji naučili ho využít ve všech směrech produktivně. Během pravidelných pedikúr vyřizuje e-maily a telefonáty. Jak je v Americe zvykem, na mateřské se svým druhým dítětem byla pár týdnů, poté se musela vrátit znovu do práce.

Ještě si myslíte, že mají úspěšné ženy na růžích ustláno?

Na Prima love uvidíte v pátek ve 20.15 snímek Směr smrt, který pojednává o slaďování práce a rodiny praxi.

O čem je snímek?

Směr smrt pojednává o dnu dvou naprosto vyčerpaných žen. My vám prozradíme první příběh. Diana Burkeová je velice zaměstnaná žena. Její muž přišel o práci, a ona proto živí rodinu. Má dvě děti – třináctiletého Nathana a jedenáctiletou Breannu. Pospíchá do práce, čeká ji velice důležitá prezentace a natáčení reklamy. Dovídá se, že když všechno dobře dopadne, bude povýšena. Vypadá nervózně, což je způsobeno tajemstvím, které skrývá. Je těhotná a nikdo to ještě neví. Ve hře je příliš. Pendluje z práce na natáčení a naopak. Do všeho zmatku jí volají ze školy, že syn Nathan má u sebe střelnou zbraň. Je podmínečně vyloučen. Dceři Breanně je špatně, zůstala doma s nezaměstnaným otcem. Ten však údajně odešel na pohovor. Když však Diana zaveze Nathana domů, dorazí i manžel, ale z golfu, což jí na pohodové náladě nepřidá. Musí rychle zpátky do práce, kde je nepostradatelná. Je zase v plném nasazení. Do toho zavolá Breanna, že dostala první měsíčky a neví, co má dělat…

Nepřipomíná vám to něco?:-)

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.