Jak šel čas s Davidem Boreanazem? Náctiletý playboy i charismatický čtyřicátník!

Už přes 10 let tvoří Emily Deschanel a David Boreanaz nerozlučný pracovní, a později i partnerský pár v populárním seriálu Sběratelé kostí. Nedávno jsme si tu připomněli, jak vyrůstala ženská polovička slavné dvojice. Nyní je řada na Davidovi. Takže! Jak šel čas s tímhle fešákem?

Další díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Baby Boreanaz

David Boreanaz, budoucí hvězda seriálu Buffy či Sběratelů kostí, se narodil 16. května 1969 ve státě New York a vyrostl ve Philadelphii. Už od dětství malý David snil o tom, že se stane hercem, a jakmile dokončil střední školu, odstěhoval se do New Yorku a začal studovat herectví na Ithica College.

Ve fotogalerii najdete fotografii ze 70. let. Uvidíte Davida jako ještě jako malinkého, okatého blonďáčka. Blond barvu ztratil postupně, jak můžete sledovat dál ve fotogalerii.

Fanda baseballu

Jako sedmiletý si o pár let později David zapózoval s baseballovým chytačem a sportovním komentátorem Timem McCarverem. Ačkoliv se jako správná středoškolská hvězda věnoval americkému fotbalu, herectví pro něj byla jasná volba.

První slavné role

90. léta pro Davida znamenala první úspěšné krůčky v herecké kariéře. Právě tehdy třeba okouzlil spousty fanynek po celém světě jako upír Angel v kultovním seriálu Buffy: Přemožitelka upírů. Ostatně jeho postava nakonec dostala vlastní spin off seriál, který měl víc jak stovku dílů.

Sarah Michelle Gellar ve své nejslavnější roli, foto: Instagram

Tady už ho zase máme jako agenta Boothe na promo fotkách k řadě Sběratelů kostí.

David prostě zraje jak víno! O čemž se rozhodně můžete přesvědčit i v desáté premiérové řadě Sběratelů kostí.

Sběratelé kostí v úterý od 20.15 na Prima love.

Chcete vědět, jak rostla do krásy představitelka Kůstky?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.