Sledujte, jak se pečou Báječné dorty v Las Vegas

Cukrárny v poušti? I to uvidíte v reality show Báječné dorty! V pondělí na Prima love uvidíte další šílenou přípravu nezvyklého přání klientů. Jak vystihnou cukrářky dívčí nevinnost?

Jako každé pondělí uvidíte v Báječných dortech stres, ale i radost z vydařeného, Tentokrát se podíváme do Las Vegas. Město světel nabídne něco, co jste ještě neviděli. Jelikož je v Las Vegas možné všechno, klienti cukrárny Caked k tomu také tak přistupují. Jejich nároky jsou opravdu vysoké.

Největší stres samozřejmě zažívá majitelka cukrárny Caroline. Caroline chtěla být lékařkou, vystudovala chemii a biologii. Přestože plánovala medicínu, na samém začátku zjistila, že ji srdce táhne jinam. Prodala, co měla, a šla na kuchařskou školu. Teď bude muset využít veškerou zručnost a zvládnout dort pro členku armády. Chce sladký výtvor pro přítele, který je hasič a odjíždí do zámoří.

Podívejte se jaké sladké skvosty umí v cukrárně Caked:

Caroline hodlá vytvořit pouštní krajinu. Středobodem bude hasičské auto s tvarohovou polevou a čokoládovými koly. Bude mít blikající světla. Chybět nebude ani stan z mrkvového těsta, písek z grahamového cukru nebo fondánové skály. Takový báječný dort přijde na šest tisíc dolarů.

Jak si povede začátečnická cukrárna?

Cukrárna Custom je nováčkem, funguje pouze rok a půl.Vše ze zdejší dílny vypadá naprosto reálně. Musejí vyrobit dort k narozeninám. Měl by vystihnout přerod patnáctileté dívenky – oslavenkyně – v mladou ženu. Nevinnost bude symbolizovat starodávná bílá komoda složená z korpusů se třemi příchutěmi a realisticky vypadající zrcadlo z cereálií. Dort bude vysoký metr a rodiče zaplatí čtyři tisíce osm set dolarů…

To vše uvidíte v pondělí ve 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.