Jak se dělá PR hokejistovi? To uvidíte v romantickém snímku Jednička

Láska na první pohled, to je téma, nad kterým se mnoho lidí neshodne. Michael z romantické komedie Jednička by o tom mohl vyprávět. V restauraci se zamiluje na první, a pak na druhý pohled do neznámé ženy. A potom dostane pěstí od hokejisty...

Michael přijde na první výročí seznámení přátel Billa a Betty do restaurace. Uvidí zde ženu, do které se na první pohled zamiluje. Pošle jí šampaňské, a když ho přijme, jde za ní. Jil je milá, a protože jí nechutnal zákusek, vezme ji Michael do pekařství. Mezi nimi to jiskří tak, že by se i hasiči měli mít na pozoru a... – to všechno se Michaelovi jen zdá. Stejně jako má J. D. z Doktůrků svoje "záseky", tak i Michael se nechal tak trochu unést...

Realita? Tvrdá hra s názvem PR

Ta je taková, že Michael je osmělý a to šampaňské Jil opravdu pošle. Jenže pak se probudí v nemocnici. V restauraci k němu přistoupí muž a dá mu pěstí. To má za to šampaňské. Nad jeho nemocniční postelí stojí Jil. Ve skutečnosti se jmenuje Gail a přišla se mu i se snoubencem Gordiem Parksem, slavným hokejistou, omluvit. Chtějí, aby Michael Gordieho zažaloval, a udělal mu tak skvělou reklamu… Přijme to Michael?

Abychom vás dlouho nenapínali – Michael se postará dokonce i o catering na svatbě Gail a Gordieho. Během příprav se jestě více sblíží s Gail, která se čím dál tím víc stává jeho ženou života. Jenže jak má ukrást snoubenku největšímu americkému hokejistovi, který by ho zabil už jen pohledem?

Michael se to pokusí vymyslet! Jak, uvidíte na Prima love v pátek ve filmu Jednička přesně od 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.