Jak prosté: Neuhodnete, s kým pózuje Lucy Liu!

Lucy Liu má zřejmě pro strach uděláno! A neváhala tak na svém instagramovém profilu zapózovat se zvířetem, které rozhodně nepatří mezi běžné domácí mazlíčky! Mrkejte! Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20.15 na Prima love.

Ačkoliv ji televizní diváci mohou znát pouze ze seriálů nebo filmů, Lucy Liu je žena mnoha tváří. Kromě toho, že se věnuje režírování seriálových epizod (ano, i u Sherlocka si sedla na režisérskou židli), se věnuje i umění. Kromě toho před pár dny navštívila Harward, aby zde převzala jistou cenu. To vše se dozvíte na následujících řádcích.

Umění je zábavou

Sama totiž maluje, a podle ní je perfektně strávená neděle právě na jedné ze skvělých uměleckých výstav. A minulý týden se tak podělila se zážitkem z perfektního nedělního odpoledne. Je poměrně hezká představa, že hollywoodské hvězdy se zajímají i o něco jiného, než jsou jen perfektně nalakované nehty a parádní suma na účtě.

Lucy Liu byla na umění, foto: Instagram.com

Kočičí fotky

Lucy si totiž pořídila několik odvážných fotek – s pořádnou šelmou. Představitelka Joan Watson se pro své fanoušky vyfotila s “baby Cheetah”, mládětem geparda. Tady to vypadá, že se dvojka ještě tak trochu oťukává.

20. února také Lucy Liu přebrala ocenění od Harvard Foundation. Podle této nadace je šestačtyřicetiletá herečka a malířka, která se zapojuje i do dobročinnosti, umělcem roku.

Gratulujeme!

Rockwell i Carla

A teď další nálož roztomilosti! Lucy popřála fandům hezkého Valentýna s mužem svého života – několikaměsíčním synkem Rockwellem. A do záběru se vešel i další člen rodiny!

Počátkem týdne pak Lucy vyslala do světa sympatickou fotku s Carlou Gugino (Strážci-Watchmen, Muž z oceli).

Sherlocka Holmese uvidíte na Prima love už dnes večer ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.