Jak holky ke šťastné chudobě přišly, to uvidíte v neděli na Love

Celý život si žijete v luxusu díky svému zámožnému otci. Každé ráno točíte zlatými kohoutky, abyste si mohli dát sprchu. A najednou stojíte před vilou, které jste říkali domov, protože nemáte nic. Dvě hrdinky filmu Dámičky v sekáči se proberou do opravdového života. A bude to vtipná podívaná.

Na Prima love v neděli ve 20:15 uvidíte komedii Dámičky v sekáči. A o co jde? Slečny, kterým není cizí ironický humor, se dostanou kvůli smrti svého otce do úzkých. Pokud bychom měli být přesnější, do finančně úzkých.

Dvě sestry z bohaté rodiny, obě studentky vysoké školy, si žijí báječný život. Nora se zcela věnuje přípravě na svou kariéru, Mary trochu se studiem bojuje a věnuje se hlavně nakupování, kamarádkám a chlapcům. Sestrám už před lety zemřela matka při autonehodě a zůstaly samy s otcem. Jednoho dne, zrovna v den svých narozenin otec náhle umírá. Na pohřbu se objeví jejich bratr, o kterém až dosud neměly ani tušení. A při dědickém řízení vyjde najevo, že otec před smrtí přišel o všechny peníze...

Musí opustit dům a nastěhovat se do...

Jejich dům si nechá bratr s manželkou Olivií a sestry musejí z domu. Protože Olivia je tam nechce a hodlá dům přestavět a prodat. Nora a Mary odjedou z milovaného a bohatého Beverly Hills do chudého východního Los Angeles a začnou žít v domě své tety. Seznámí se s místními lidmi včetně Bruna, kterému se Mary očividně líbí, i když Mary se ho spíš bojí. Tento pokles úrovně nese špatně především Mary. Nora se rozhodne, že bude pracovat a Mary dokončí školu. Pak se Nora náhodou seznámí s Enrikem, Oliviiným bratrem, který je právník, a začne pro něj pracovat. Společně pomůžou partě mexických uklízeček, které byly neoprávněně propuštěny ze zaměstnání. Mary se seznámí i s vyučujícím Ricardem, který je bohatý, a rozhodne se, že se s ním zasnoubí, aby se mohla vrátit do Beverly Hills. Mezi Norou a Enrikem to jiskří, ale Nora o vztah nestojí, nechce být zklamaná a chce se soustředit jen na kariéru.

Sledujte romantickou komedii Dámičky v sekáči na Prima love ve 20:15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.