Jak dobře znáte Chůvu k pohledání? Udělejte si test!

Chůva k pohledání je fenomén, nemluvě o tom, že vy, diváci, ji máte rádi! Fran je prostě světová, co si budeme povídat. Můžete ji sledovat neustále a stejně vás bude bavit. My jsme si pro vás připravili kvíz, s kterým můžete zjistit, jak na tom se znalostmi jste!

Chůvu k pohledání můžete vidět každý všední den na Prima love ve 12.50!

Fenomén držkaté Fran vás minul? Fran Fine pracuje ve svatebním salonu u Danyho, se kterým je zasnoubená. Jenže Dany se s ní rozejde, a navíc ji propustí. Fran se ocitá bez práce a bez snoubence a začne se živit jako podomní obchodnice s kosmetikou. Při tom se náhodou dostane i do domu bohatého vdovce Maxwella Sheffielda, který právě shání chůvu pro své děti, desetiletého syna Brightona, čtrnáctiletou Maggie a malou Grace. Fran je na zkoušku přijata. Na rozdíl od předchozí chůvy se Fran chová zcela jinak a své osobité názory sděluje na rovinu okolí. To se ovšem některým členům domácnosti a hostům nelíbí a vznikají roztodivně vtipné situace!

Udělejte si kvíz a zjistěte, jak na tom jste:

Chcete se o chůvě dozvědět něco víc?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.