Italského policistu z kriminálky Městečko Urbino hraje Švýcar!

Německý krimiseriál, který ovšem Německo rozhodně nepřipomíná, jelikož se natáčí v malebném italském městečku Urbino, můžete sledovat každou neděli ve 20.15 na Prima LOVE. Poznejte blíže upovídaného policistu a jeho představitele.

Už třetí týden můžete sledovat na Prima LOVE nový kriminální seriál o dopravním policistovi, který pracuje v malém městečku na jihovýchodě Itálie s názvem Urbino. Zatímco v létě město rozhodně netrpí ospalým syndromem, v zimním období je to o něco horší, ale v Itálii se pořád něco dějě (a o Urbinu to platí dvojnásob). Město má také jen omezený počet strážců bezpečnosti. A proto se dopravní policista se jménem Roberto dostává k zajímavým vraždám.

Tentokrát cizí muž najde v olivovém háji mrtvé tělo staršího muže. Na Robertovi bude, aby vyšetřil celý případ. Kdo je vrahem?

To uvidíte v neděli večer ve 20.15 na Prima LOVE.

Itala hraje Švýcar

Je také čas vrátit se ke slavnému představiteli italského dopravního policisty. Roberta ztvárňuje Švýcar Leonardo Negro, a pokud vás zaujalo jeho jižanské jméno i přijmení, přemýšlíte správně – Leonardo je totiž synem italských imigrantů.

Leonardovi je momentálně třiačtyřicet a vychovává se svou přítelkyní Mayumi Steiner od roku 2012 syna. Zdá se, že švýcarský herec je na dlouhodobé vztahy, protože s přítelkyní je už od roku 1998, což je na herce úctyhodně dlouhé partnerství.

Leonardo vystudoval hereckou školu v Curychu a poměrně záhy se začal objevovat v německých seriálech. Pro naše sousedy rozhodně není cizí tváří, ale svoje soukromí si velice bedlivě hlídá.

Podívejte se na nedělní kriminální seriál Městečko Urbino: Vražda v olivovém háji ve 20.15 na Prima LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.