Ideální dovolená našich hvězd III

Kde a s kým by najraději trávili dovolenou herci a moderátoři, které znáte z naší televize?

Prima LOVE pro vás připravila Léto ALL INCLUSIVE plné skvělých seriálů.

Co si pod pojmem dovolená all inclusive představují herci ze seriálu Aféry a pořadu Vrabci v hrsti Světlana Nálepková, Nela Boudová, Ivan Vyskočila a Marie Doležalová?

Světlana Nálepková

To je podle mne dovolená, kdy někam odjedete a nemáte žádné starosti. O vše je postaráno. Bohužel to stojí určitou oběť, protože podobné resorty jsou hodně přeplněné a dovolená tak není žádná velká romantika.

Nela Boudová

Musím přiznat, že vždy trochu něco jiného. Když byli kluci malý chtěla jsem takovou tu skutečnou, pro mě trochu hloupou all-inclusive. Nechtěla jsem se o nic starat, hlavně nevařit, mít animátory, kteří kluky na chvíli zabaví. Taky to byla dovolená, kdy jsem byla sama na chalupě a měla pocit all-inclusive. Teď je to dovolená plná zážitků, pohybu, poznání se svými nejbližšími.

Ivan Vyskočil

Dovolená all-inclusive, je tzv. se vším všudy. Jenže já bych si představoval, že by mě někdo přišel i zabalit vše, co mám mít sebou. To já totiž strašně nerad dělám. A pak mě vzal a odvezl na místo. Já příšerně nesnáším ono: "Tak už pojď, uletí nám to." A pak zase: " Jsme tu moc brzy, to jsme mohli ještě sedět doma, atd. atd" A jinak je mi celkem jedno kde to bude, jenom mě nikdy nelákaly polární kraje.

Marie Doležalová

Dalo by se říct, že jako malá jsem mívala "prázdniny all-inclusive". Naši mě vozili z místa na místa, všechno zařídili, tam mi neustále někdo vařil - babičky, kuchařky na táborech...o nic jsem se nemusela starat a všechno se mi splnilo...tak to bylo takový nejlepší all-inclusive...

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.