Ideální dovolená našich hvězd II

Kde a s kým by najraději trávili dovolenou herci a moderátoři, které znáte z naší televize?

Prima LOVE pro vás připravila Léto ALL INCLUSIVE plné skvělých seriálů.

Co si pod pojmem dovolená all inclusive představují Petr Vondráček, Petra Špalková a Monika Zoubková?

Petr Vondráček

Tak samozřejmě mě jako první napadne nějaká exotická destinace s hejnem papoušků, sluhů a kulinářských specialit. Nicméně moje představa dokonalého odpočinku se vším všudy je mnohem krásnější: Být se všemi svými blízkými v klidu, pohodě a zdraví kdekoliv. A dobré víno na stole, abych to odlehčil.

Petra Špalková

All inclusive zahrnuje v mé představě luxusní hotel s neomezenou konzumací jídla a pití, kurzy jógy, jízdy na koni podél pláží a osobní masérku v ceně! (ale to chci asi moc, co:-))

Monika Zoubková

Nikdy jsem takovou dovolenou nepodstoupila, protože preferuji ubytování bez jakýchkoliv vymožeností, jako je jídlo po celý den, otevřený bar, klimatizovaný hotel a další libůstky. Většinou dojedeme na místo určení, půjčíme si auto a poznáváme končinu bez all inclusive :-) a na vlastní riziko.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.