Ideální dovolená našich hvězd

Kde a s kým by najraději trávili dovolenou představitelé hlavních postav seiálů Aféry a Ošklivka Katka?

Prima LOVE pro vás připravila Léto ALL INCLUSIVE plné skvělých seriálů.

Co si pod pojmem dovolená all inclusive představují Pavel Kříž, Kristýna Fuitová Nováková a Lukáš Hejlík?

Pavel Kříž

Pod termínem dovolená all inclusive si představuji takovou dovolenou, během které bude o mě kompletně pečováno. Ideální by bylo, kdyby se někdo postaral i o vyřízení všech mých e-mailů.

Kristýna Fuitová Nováková

Pod tímto pojmem si představuji dovolenou, která bude zahrnovat ubytování a jídlo a pití k dispozici po celý den. Kdyby bylo podle mého, mohlo by to zahrnovat i např. prázdnou pláž jen pro sebe:)

Lukáš Hejlík

To jsem ještě nezažil, proto se mi bude hezky představovat. Krásné, členité místo se spoustou knížek, s výbornými restauracemi a krásnými ženami, které vzrušují chlapy, co si čtou. Dovolená, kde se ztratíte v čase. Chystám se na plavbu velkou lodí a jsem z toho výletu nadšený. Knížky vezu, restaurace je tam skvělá – a co ty ženy, napíšu až později.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.