I Bobby Ewing měl náročný milostný život

Zatímco milenky Džejára se skoro potkávaly ve dveřích, Bobbyho život provázely hlavně velké lásky. Určitě to byla černooká Pam, ale rozhodně nebyla jediná. Do jakých žen se Bobby v Dallasu zamiloval? Které mu zlomily srdce?

Bobby býval playboy

Černé kudrnaté vlasy a sportovní postava by nasvědčovala tomu, že Bobbyho během jeho luxusního života provázelo několik desítek podobně luxusních žen. Chyba lávky. Bobby není Džejár, který jich za dvě manželství stihl dvacet devět. Nevěříte? My jsme mu je spočítali! Více si o Džejárových milenkách můžete přečíst ZDE.

Scenárista Dallasu David Jacobs si nejprve Bobbyho představoval úplně jinak. Ten sympaťák oddaně milující svou Pam, dědic Ewing Oil, měl střídat jednu ženu za druhou, dávat úplatky a pořádat zhýralé večírky v Las Vegas, ale nakonec se Bobby stal takovým, jak ho známe dnes. O nečekaném vývoji jeho charakteru jsme psali TADY.

Nicméně D. Jacobs se své prvotní představy jen tak nevzdal. Bobbymu vytvořil minulost muže, který pracuje v PR (public relations, tj. veřejné vztahy). Bobby pořádal večírky pro své klienty a do věrného monogamního anděla měl daleko. Do doby, dokud nepoznal ženu, kterou si vzal... Ale ještě před tím měl snoubenku, která mu zlomila srdce, aby se pak mohla vrátit a srdce mu zlomit podruhé.

Jenna Wade, bývalá manželka Elvise Presleyho

Blonďatou krásku hrála bývalá manželka světové legendy rock´n´rollu Elvise Presleyho. Priscilla Presley se hereckou kariéru snažila rozvíjet už během manželství s Elvisem, ale žárlivý Elvis ji k tomu nedávál příliš příležitostí. Dallas byl pro ni v každém případě odrazový můstek, z kterého si ji zapamatovali všichni diváci jako Bobbyho bývalou lásku.

Jenna byla jeho snoubenkou na začátku sedmdesátých let. Byla to dětská láska, kterou měli ztvrdit svatbou. Ale ona ho pak velice nezdvořile opustila těsně před svatebním obřadem. Utekla do Evropy. Útěk nevěsty pro Bobbyho znamenal obrovské zklamání, které ho drželo až do doby, než potkal jednu okouzlující ženu, která mu ukázala, co bude dál.

Pamelu si vzal dvakrát

Okouzlující Pam potkal po osmi letech rozchodu s Jennou. A díky ní tady začíná ten pravý Dallas. Shakespearovský vztah Pamely a muže, který si vzal dívku ze znepřátelené rodiny. Pamela Burns byla dcerou Diggera Burnse, bývalého obchodního společníka Jocka Ewinga. Pam byla tou, která Bobbyho přiměla, aby se do vedení Ewing Oil prosadil víc než jen jako PR. Což si mocí opojený Džejář zrovna nepřál. Džejár Pamelu od začátku nenáviděl, ale zároveň ho přitahovala. Potrat Pamely způsobil také on. Nakonec manželství pod vlivem intrik nevydrželo. Rozvedli se po pěti letech.

Jenna Wade znovu na scéně

Bobby tentokrát nežil život starého mládence. Nestihl to. Během rozvodu s Pamelou se vrátila na scénu jeho bývalá láska Jenna. Stará láska nerezaví, říká se. Jenna to moc dobře věděla, byla si jistá svou neotřesitelnou pozicí v Bobbyho srdci. Vyčkávala jako šelma a nakonec se jí to podařilo znovu. Obnovili plány ke svatbě, ale jeho nevěsta mu zmizela znovu. Byla unesena. Byla to také ta nejnevhodnější chvíle na to, aby si Bobby uvědomil, že mu Pamela chybí ze všeho nejvíce.

Pamela si Bobbyho vzala znovu. Jejich společné štěstí trvalo jen rok. V roce 1987 se Pamela stala obětí autonehody.

O April se dělil s Džejárem

O tři roky později potkal jeden z bratrů Ewingů April Stevens. Kudrnatá kráska byla rázná a její život byl plný nevyřešených událostí (patří k tomu i milostné pletky s Džejárem, více se dozvíte ZDE). I tak se Bobby rozhodl si April vzít. A protože špatné věci se dějí i dobrým lidem, znovu přišel o svou manželku. Tělo April, v době líbánek nelítostně provrtané kulkami, svíral jako poslední právě on...

Tyto tři ženy samozřejmě nebyly jedinými v Bobbyho životě. Měl ještě dalších sedm milenek, jako byla třeba Tammy Miller, jeho bývalá spolužačka z vysoké. Nebo Jeanne O’Brien, dívka, jež se nápadně podobala Pamele.

Neštěstí ve hře, štěstí v lásce. Na první pohled to vypadá, že Bobby neměl štěstí ani v jednom. Ale během svého života v Dallasu poznal tři ženy, které miloval...

Dallas není jen o lásce a sexu, přesto ho můžete sledovat každý den Prima love v 16.20!

Džejárův milostný život byl poněkud barvitější. Spočítali jsme mu milenky!

Jak měl vypadat Džejár? Fotky z castingu Dallasu!

Deset fakt o Dallasu, lteré jste netušili

Dallas: Padouchem měl být Bobby, ne Džejár

V Dallasu se učil líbat i Brad Pitt. Podívejte se na video

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.