Hvězda Ve službách FBI nafotila plážovou módu

Ačkoliv je Tiffani Thiessen alias Elizabeth Burke v současnosti především herečkou a kuchařkou z TV show, nezapomíná ani na svou úplně první práci – modeling. Bývalá dětská královna krásy si čas od času ráda stoupne před fotoaparát. A pořád jí to moc sluší.

Další díl seriálu Ve službách FBI uvidíte ve středu od 20.15 na Prima Love.

Co uvidíte ve středečním dílu Ve službách FBI? Neil minule zjistil, že jeho Ellen byla zavražděna. Minulost ho děsí, zároveň jí chce přijít na kloub kompletně.

James vypráví Nealovi, co se před lety stalo, ale Neal mu moc nevěří, chce důkaz, že je to pravda, přece jen ho už jednou oklamal, když si hrál na někoho jiného. Peter má v plánu chytit Flynna, zodpovědného za vraždu Ellen, alespoň za padělání alkoholu. Kdyby byl ve vazbě, mohli by se dopátrat dalších důkazů.

Herečka na pláži

Jedna z hvězd seriálu Tiffani Thiessen si vyrazila na pláž a počátkem srpna na svůj web hodila výsledek focení i s tipy na módní kousky, které měla na sobě. Bikini ovšem nečekejte! Dvaačtyřicetiletá herečka se tentokrát k moři trochu “nabalila”.

Pohodová móda

Jedním z parádních kousků, které má na sobě je tak svetr, který si přehodila přes jinak velice letní outfit – kraťásky, triko se šik sandály. Tiffani nezapomněla ani na vlasy. A k focení si nechala uvázat trochu rozpustilý drdol.

Další díl seriálu Ve službách FBI uvidíte ve středu od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.