Hvězda Rizzoli & Isles se líbala se seriálovým Dawsonem a fanynky šílely!

Atraktivní Sashu Alexander jste mohli vidět nejen v seriálu Rizzoli & Isles, který můžete sledovat každý čtvrtek ve 20.15. Sasha si zahrála před (skoro) dvaceti lety v jednom úspěšném teenage seriálu Dawsonův svět a s fanynkami si dost užila.

Pohledná a tehdy bezdětná Sasha Alexander nastoupila do nejoblíbenějšího teenage seriálu Dawsonův svět ve čtvrté řadě, kdy už měli herci na růžích ustláno. Vysoká sledovanost jim zajistila obrovskou slávu, z které někteří čerpají dodnes (viď, Joshuo).

Starší přítelkyně Dawsona

Na tu vzpomínala i představitelka podivínky Maury z oblíbeného amerického seriálu Rizzoli & Isles, jelikož se v seriálu stala starší milenkou hlavního představitele. Jako seriálová Gretchen se objevila zpět ve městě ve chvíli, kdy se Dawson rozešel se svou první velkou láskou Joe. Gretchen byla starší sestrou Paceyho, která za podivných okolností zmizela ze střední školy.

Jak se nakonec ukázalo, Gretchen otěhotněla a podstoupila potrat. Dawsonovi po návratu pomáhála s tím, aby se vyrovnal s náročným rozchodem a mimoděk se z takového vztahu vytvořila láska. Jejich milostný poměr však netrval příliš dlouho, protože Gretchen neustále cítila, že Dawson miluje Joey. A tak kariéru Sasha Alexander v Dawsonově světě ukončila. A díkybohu za to!

Fanynky na Sashu Alexander pořádně žárlily

"Byla jsem zcela fascinovaná jak hlavní představitelé Dawsonova světa žijí ve svém světě plném slávy a jak to dokázali ustát," vzpomíná Sasha Alexander. Ta se musela vypořádat i s dost žárlivými scénami fanynek, protože Sasha měla i milostné scénky s Jamesem van der Beekem. "Neustále se mě ptali, jak James líbá a já naprosto netušila, co jim na to říct, " vysvětluje Sasha Alexander.

Podívejte se na další díl Rizzoli & Isles tento čtvrtek ve 20.15!

Uložit

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.