Hvězda Chirugů se společně s topmodelkami objevila v bombastickém klipu Taylor Swift

Cindy Crawford, Selena Gomez, Jessica Alba, ale i dnešní topmodelky, jako je Gigi Hadid a Karlie Kloss, si společně s hvězdou seriálu Chirurgové Ellen Pompeo zahrály v apokalyptickém klipu Taylor Swift. Taylor ukázala, s kým vším má "bad blood".

Taylor Swift už dávno opustila styl přeslazené country princezny. V říjnu loňského roku vydala svoje poslední a nejúspěšnější album 1989 inspirované tanečními osmdesátkami, ale i klasickým písničkářstvím. Pětadvacetileté Swift bylo celý konec roku 2014 plno hlavně v Americe, ale i v Evropě. Momentálně brázdí se svým turné Asii, ale v neděli stihla vydat nový videoklip k singlu Bad blood. A do něj obsadila všechny svoje kamarádky či ženské idoly. Nutno podotknout, že většina z nich má míry 90-60-90.

Taylor kamarádí zásadně jen s topmodelkami

Taylor poslední dobou vystupuje jako silná a sebevědomá žena, která se nebojí podporovat ostatní ženy. To dává svým apokalyptickým klipem dost najevo. V klipu uvidíte samé mocné a sexy hrdinky, které znáte z různých vod světového showbyznysu. V seznamu můžeme začít třeba ženou, která za zrodem topmodelek stála. Cindy Crawford uvidíte jako jednu z bojovných amazonek po boku Taylor Swift.

V seznamu topmodelek však nekočíme. Jednu z rolí si zahraje i Karlie Kloss (boxerka), která je na titulních stranách Vogue už pár let jako doma. V klipu Taylor zazáří i nová tvář světového modelingu Gigi Hadid.

Smrt Meredith Grey, přichází nebezpečná Luna

Hrdinka seriálu Chirurgové, který můžete sledovat po desáté večerní každou neděli na Prima love, v klipu nemohla chybět. Ellen Pompeo totiž patří mezi ženské idoly Taylor Swift už odmalička. Dokonce po její postavě Meredith Grey pojmenovala i vlastní kočku (druhá kočka se jmenuje Olivia podle postavy ze seriálu Právo a pořádek, a pak... kdo je tu geek, že?). A Ellen má k laskavému a přirozenému vzhledu doktorky Grayové opravdu daleko. Teď je z ní Luna, která vám neslíbí ani váš vlastní život.

V klipu si zahrála i nejlepší kamarádka Taylor Swift, zpěvačka Selena Gomez (nešťastnice a expřítelkyně Justina Biebera), tentokrát soupeřku Taylor v boji o moc nad celým světem, kde muži nejspíš vůbec neexistují. Ve snímku plném ženských hrdinek pak nemohla chybět ani Jessica Alba!

Jessica jako motorkářka Domino stojí naopak za Taylor:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.