Hotchner z Myšlenek zločince se pochlubil svou rodinou

Tentokrát má Hotchnerův elitní tým co do činění se světem sociálních sítí. Právě tam si totiž možná vyhlédl vrah svou oběť… Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Prima LOVE.

Žena, která řekla všechno

Co uvidíte v Myšlenkách zločince? Na úspěšný americký seriál se můžete koukat každé pondělí na Prima LOVE ve 20.15. Zavražděnou je žena, která o sobě na svém profilu na sociální síti pověděla úplně vše. Není však obětí jedinou. Brzy je zabit další člověk… Co oba kromě tragického konce spojuje?

Co odhalil Thomas Gibson?

Ale teď něco veselejšího, byť u sociálních sítí zůstaneme. Protože ačkoliv se nic nemá přehánět, tak celebrity, které své soukromí úzkostlivě netají, řada fanoušků spíš oceňuje. A Thomas Gibson alias Aaaron Hotchner mezi ně rozhodně patří.

Nedávno tak třeba zavzpomínal a ukázal se svým přiznivcům “zamlada”, kdy hrál s ulíznutými vlasy a působivým, ostrým profilem v divadle.

Uběhlo pár let a ačkoliv nyní Gibson také nevypadá špatně, chlubí se už i svými dětmi. Nedávno třeba vysekl poklonu své dcerce Aggie, s kterou si zašel na oběd.

Co myslíte, potatila se mladičká Agatha Marie?

Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Prima LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.