Hlaste se do červnové proměny s OnaDnes.cz

Pokud toužíte po změně vzhledu ještě před sezonou prázdnin a dovolených, OnaDnes.cz má pro vás další z oblíbených proměn čtenářek. K létu patří výrazná ženskost a elegantní smyslnost, což je také tématem naší červnové proměny.

Poslední proměnu před prázdninami vyhlásila OnaDnes.cz ve velmi ženském duchu. Hledají ženu, která se nebojí výrazných změn a svěří se do rukou předních českých odborníků na krásu, kteří ji promění v letní divu.

Jak se hlásit?

Pošlete e-mail se svými DVĚMA AKTUÁLNÍMI FOTOGRAFIEMI (portrét a celková postava, nejlépe v plavkách) na adresu ona@idnes.cz. Snímky musí být ve formátu .jpg s minimální šířkou 640 px.

Ve vyhlášeném salonu Bomton Loft na pražské Brumlovce vám vytvoří dokonalý účes, poradí i s jeho následnou údržbou, profesionální vizážista vytvoří skvělý letní make-up a dostanete možnost vyzkoušet si krásné oblečení na pláž i do města.

Jedna vybraná čtenářka si užije den plný hýčkání a zkrášlování. Celkovou proměnu opět zaznamená náš fotograf i kamera.

Do přihlášky nezapomeňte napsat svůj věk, velikost oblečení, odkud jste a proč bychom měli vybrat právě vás. Do předmětu e-mailu uvádějte "Červnová proměna".

Hlásit se můžete do pátku 1. června 2012 včetně. Více se dozvíte na www.onadnes.cz

Autor: Cindy Kerberová

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.