Seriály a filmy

14. listopadu 2016 22:00

Petra Kloidová

Herečka z Castla na zabití ukázala 3 lidi, které miluje

Pořádně osobní je úterní případ pro Richarda Castla. Zabili totiž chlápka, kterého dlouho obdivoval! Což obzvlášť naštve. Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Primě LOVE.

Vrah, který zabíjí v kostele

Navíc i místo vraždy je pořádně netradiční. Oběť totiž zemřela v kostele. Zpočátku se zdá, že zemřelý chlápek Dave Johnson byl běžný smrtelník, posléze však vyjde najevo, že užíval umělecký pseudonym P. J. Moffet, živil se jako světoznámý spisovatel a byl také jedním z idolů Richarda Castla. Uf…

“Beckettová” ukázala koho miluje

Své idoly nedávno fanouškům ukázala i představitelka Kate Beckettové Stana Katic. Krásná Kanaďanka tak například zbožňuje Tildu Swinton. Anglická herečka, které v krvi koluje královská krev, si vybírá role, které vždy překvapí. Najdete ji ve vysoce uměleckých snímcích, ale i v komediích. Do každé postavy ale dá všechno a vytvoří z ní herecký monument.

Swinton si zahrála například Bílou čarodějnici v letopisech Narnie, hlavní roli ve filmu podle knihy Virginie Woolfové Orlando, či upírku Evu v dramatu Jima Jarmusche Přežijí jen milenci. A právě Jarmusch, a taky Johnny Depp patří k Staniným oblíbencům ve filmové branži.

Do třetice pak Stana vzdala poctu Bobu Marleymu.

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20,15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.