Herec z Myšlenek zločince má sám problémy se zákonem

Herec Nicholas Brendon, ztvárňující postavu počítačového experta Kevina Lynche v úspěšném seriálu Myšlenky zločince, se nejspíš nechal inspirovat tím, s čím se setkává při své seriálové práci. Nedávno byl totiž zatčen policií.

Nicholas Brendon hraje počítačového experta Kevina Lynche od roku 2007. Zatímco jeho seriálová postava spolupracuje se speciální složkou FBI, sám herec má se zákonem pravidelně velké problémy. Podle několika zdrojů za to může jeho závislost na alkoholu.

V únoru roku 2015 byl zatčen za to, že zdemoloval pokoj v hotelu Hilton na Floridě. Poničením zařízení způsobil škodu v přepočtu za 11 000 Kč, a navíc odmítl zaplatit účet za konzumaci jídla a pití v hodnotě 9000 Kč.

Zabavný je detail, kde ho našla ochranka floridského hotelu. Brandon se podle vyjádření hotelu "válel na zemi" v kanceláři jednoho ze zaměstnanců. Ochranka zavolala policii a Brandon odmítl uhradit vzniklou škodu, přestože měl dostatek financí. Právník Brendona uvedl, že škoda hotelu byla již uhrazena a že je herci velice líto, že ji způsobil.

Zákony překračuje jedna radost

Takový incident u třiačtyřicetilého Brandona není nic neobvyklého. Jak již bylo zmíněno, Nicholas Brandon má za sebou bujarou minulost spojenou s alkoholem. V březnu 2010 byl zatčen v kalifornském Los Angeles, kde měl v opilosti zaútočit na policistu. Vyvázl s roční podmínkou a deseti dny veřejně prospěšných prací. V říjnu minulého roku byl zatčen v Idahu za ničení majetku a kladení odporu policistům. Případ je stále v řešení policie.

Nicholase Brandona si můžete pamatovat hlavně jako studenta a kamaráda Buffy, přemožitelky upírů (1997–2003), kde hrál Alexandera Harrise. Poprvé se na televizních obrazovkách objevil v seriálu Ženatý se závazky, jeho poslední seriálovou rolí jsou právě Myšlenky zločince, kde dále pokračuje.

Myšlenky zločince uvidíte toto pondělí ve 20.05!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.