Grilovat můžete i sladké! 4 recepty na gril!

Na Prima love uvidíte v pondělí reality show Božské dorty. Duff se pokusí se svými kolegy upéct opravdu monstrózní dort velikosti King Konga. Povede se mu to? Na to se budete muset ve 20:15 podívat sami. Ale teď tu máme něco mnohem, mnohem lepšího. Inspirujte se sladkými recepty na grilu!

Tento týden mají v Charm City Cakes na práci samé velké dorty. Jedním z nich je dort King Kong. Dalším ropný tanker na křest nové lodi. Budou to tři slepené dorty, protože nemají tak velkou formu. V neposlední řadě musejí také vyrobit dort, co bude vypadat jako mixážní pult. Je to dort pro ženicha. Klienti zaplatili jen jeden otočný talíř, ale Duff si myslí, že jeden je k ničemu, a tak udělá druhý zadarmo.

Dort King Kong má být ztvárněním scény vylodění na Ostrově lebek, a tak Anna vyrábí domorodce. Katherine modeluje pterodaktyly.

Goef se rozhodl, že na mixážním pultu budou světýlka a desky se budou doopravdy otáčet. Richard dostane na starost technickou část.

Pro dort s King Kongem je potřeba vyrobit mnoho detailů. Sopku, dinosaury, domorodce… Sherri vymodeluje King Kongovu hlavu z hořké modelovací čokolády. Duff vytvoří z chladírenských trubek kostru a Sherri ji obalí. To uvidíte na Prima love dnes ve 20:15 v Božských dortech!

Léto se blíží a pomalu nás sladké nechává chladnými, ale pokud patříte mezi ty (ne)šťastlivce, kteří na sladké mají chuť pořád, tady najdete inspiraci, jak využít sladké na gril:

Křupavý rýžový pudink

Tahle vydatná sladká snídaně jistě zachutná vám i vašim dětem. Na přípravu budete potřebovat zapékací servírovací mističky.

RECEPT NAJDETE TADY

Grilovaný koláč s nektarinkami a tvarohem

Grilovaný koláč s nektarinkami. Foto: Kitchenette.cz

Je to dezert velmi snadný na přípravu. Je praktický, protože můžete zužitkovat jakékoli sezonní ovoce, a v momentě, kdy dopečete hlavní chod, využijete rozpáleného grilu – a výsledkem je úžasný, čerstvý a teplý moučník.

RECEPT NAJDETE TADY

Zapečené pomeranče

Zapečené pomeranče. Foto: Česko vaří s Pohlreichem

Používání citrusů k přípravě moučníků není u nás příliš obvyklé, ale rozhodně stojí za vyzkoušení. Nakyslá a mírně nahořklá chuť pomerančů se skvěle snoubí se sladkým nadýchaným krémem, který zapečením získá navíc neodolatelný karamelový nádech.

RECEPT NAJDETE TADY

Grilované jahody s krémem z kozího sýra

Na grilu se kromě masa a ryb dají připravovat i přílohy a dokonce i dezerty. Jeden velmi lahodný, a přitom zázračně jednoduchý připravil Zdeněk Pohlreich v nové kulinární show Rozpal to, šéfe! Vyzkoušejte jeho dokonalé jahodové špízky s kozím sýrem, budete nadšeni :)

RECEPT NAJDETE TADY

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.