Galerie outfitů: Carrie Bradshaw bude zjišťovat, jestli je monogamie ještě in

Sedmý díl první série Sexu ve městě a Carrie právě šťastně randí s Božským. Tedy alespoň si to myslí, do doby, dokud náhodou nenarazí na jeho nové rande. Je Carrie ve vztahu, nebo ne? Podívejte se na její povedené outfity z konce let devadesátých.

Carrie vesele randí s panem Božským. Miranda se z nouze zaháčkovala s nehezkým obrýleným počítačovým expertem Skipperem, kterému ještě několikrát zlomí srdce. A Samantha a její monogamie? Ta ji nepěstuje ani v realitních sférách, natož ve vztazích. Bude nevěrná i své realitní makléřce...

Sex ve městě s epizodou Monogamisté na Prima love ve 21.25

Carrie žije v bláhové myšlence, že vztah s jejím Božským je něco speciálního. Cítí to tak i pan Božský, kterého načapá v restauraci s jinou kráskou? V americké kultuře partnerství nevznikne tehdy, pokud spolu začnete randit. Romantické večeře a postelové maratony nic neznamenají do doby, dokud si oficiálně neřeknete, že už nikoho jiného ve svém osobním životě vídat nebudete.

To znamená žádné rande s kýmkokoliv jiným než s vaším vyvoleným protějškem. Pokud žijete v New Yorku, hodně rychle si uvědomíte, že život v něm je tak rychlý, že nesmíte ztrácet čas. To znamená, že nemůžete hledat svého životního partnera a vsázet jen na jeden exemplář, který budete testovat půl roku. Honba za partnerem znamená testovat jich několik najednou. Být jedním jediným pro někoho druhého tedy není jen klišé textem v songu pop music, je to důkaz, že ten druhý to s vámi myslí vážně... a možná s vámi chce strávit zbytek života (nebo alespoň s vámi na rohu u parku stráví čas čekáním). Stejně jako Carrie a Božský...

Podívejte se na módní outfity Carrie z tohoto dílu. Co říkáte na krásné modré šaty? Dejte nám vědět na FACEBOOKU PRIMA LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.