Fantastické bonbóny ukážou sladkou svatbu!

Reality show Sladké bonbóny ukážou, že svatební dort nemusí mít jednotný tvar, barvu ani chuť. Jackiina kamarádka Megan si bere hasiče, a má tak speciální přání na svatební dort. Můžete hádat, jaký!

Meganin snoubenec John je hasič a Megan se ho rozhodne překvapit šílenou cukrovinkovou svatební kreací, která znázorní jejich „planoucí“ lásku. Úkolem cukrářů je vyrobit obří budovu, které budou z oken šlehat cukrové plameny. Nevěsta se bude vyklánět z okna a John v hasičském autě jí bude spěchat na pomoc.

Nás by možná nenapadlo nad takovým náročným dortíkem ani přemýšlet, zato Jackie, královna všech fantastických bonbónů, se toho nebojí.

Zamilovaný surfař a sladká svatba v praxi

Přestože jde o časově náročný projekt, přijme Jackie další objednávku. Oslavenec Harry je vášnivý surfař. Jackie má za úkol přijít s něčím jedinečným a originálním, a tak se rozhodne ztvárnit bonbonový surfařský ráj, ve kterém se bude marcipánový Harry vznášet na vlnách.

Svatba Megan a Johna dopadne na výbornou, ale Jackie a její tým se rychle vracejí do dílny, aby dokončili sladkou Havaj. Jackie je na pokraji zhroucení, na poslední chvíli dodělává vlnu z rozpuštěných bonbonů. Stovky hostů netrpělivě vyčkávají, co jim hollywoodská královna sladkostí předvede. Jackie nezklame, Harry i jeho příbuzní a známí jsou surfařským rájem přímo uchváceni.

Po pořadu Božské dorty od Markéty, kdy se Markéta pokusí vytvořit sladké mastné pochutiny, uvidíte ve 20.45 reality show Fantastické bonbóny!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.