Fanoušci se ptali představitele Castla na zabití. Dal jim jasné odpovědi

Jsou seriály, které jsou utnuty v plné síle, ty, které frčí pár sezon a tvůrci je ukončí důstojně, a pak ty, které existují dlouhé roky a nakonec pomalu umírají, až vyhasnou docela… Jedna z nejslavnějších rolí kariéry představitele Richarda Castla Nathana Filliona byl ten první případ.

Tohle není dobrý nápad

Nicméně pěkně popořádku. Sci-fi western Josse Whedona (Buffy: Přemožitelka upírů, Avengers, Dollhouse) dal Nathanu Fillionovi první hlavní roli a on v ní zazářil – jako kapitán Mal se stal sexy a zábavnou figurou, fanoušky dodnes zbožňovanou. Sám seriál pak získal kultovní status, ač ho televize po první řadě zařízla a příznivci pak dostali jen “bolestné” v podobě poněkud rozporuplně hodnoceného televizního filmu Serenity.

Ani ten ale zájem a nostalgii fanoušků nezchladil a herecké osazenstvo otlučené vesmírné lodi Serenity tak stále putuje po různých conech. Na jednom z nich, konkrétně Long Beach Comic Con, v rámci panelu věnovanému právě tomuto seriálu se fandové ptali přítomných hvězd, zda by si zahrály v případně resuscitovaném Firefly. A zatímco někteří kývli, Nathan má jiný názor.

Miluju to, ale co s tím?

Nathan Hollywood Reporter řekl, miluje každou minutu toho seriálu. Ale také neví, kam by v případě, že by se například Netflix Firefly obnovil, s celým příběhem pokračoval. Ostatně občas se hovoří o tom, že jedním z důvodů, proč je dodnes Firefly tak populární, je to, že si po celou svou krátkou existenci drželo velice vysokou kvalitu a nepotkal ho osud výše zmíněných projektů, které měly “lepší a horší série” nebo skončily dočista nedůstojně.

Kvalitu preferuje i u Castla

Ostatně kdysi se v podobném duchu Nathan Fillion vyjádřil o Castlovi na zabití – prohlásil tehdy v podstatě, že preferuje to, aby seriál skončil v dobré kvalitě, ne jako natahovaný brak. A podobně se vyjádřila i jeho kolegyně Stana Katic alias Kate Beckett, když se spekulovalo, zda podepíše smlouvu i pro osmou, a nakonec finální, seriálovou řadu.

Castle pátrá ve své paměti

V úterním díle se nicméně Castle vrátit zpátky pokusí. Stále totiž nemá jasno v tom, proč na začátku této řady zmizel. Zjistí s pomocí svých kolegů a Kate konečně pravdu?

Uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love v dalším díle seriálu Castle na zabití.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.