Druhá série Sherlocka? Stále slušné kritiky a famózní Mycroft

Ač se někteří před dvěma lety moc netvářili na myšlenku „zmodernizovaného Sherlocka v New Yorku s ženskou verzí Watsona po boku“, seriál v USA i zahraničí zabodoval a vysloužil si další sezonu. Než se pustíte do nového dílu, mrkněte na pár zajímavostí o řadě.

Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20:15 na Prima love.

Pochvala pro zloducha

První sezona si vysloužila pozitivní kritiky právě z hlediska novátorského přístupu, scénáře a také chemie mezi hlavními superinteligentními hrdiny – Sherlockem a Joan Watson. Druhá série si pak laťku udržela. Zvláštní pozornost si u fanoušků i kritiků získává Rhys Ifans alias Sherlockův bratr Mycroft – ostatně není lehké poprat se s tak slavnou postavou, byť v moderním hávu. Spokojená může být zřejmě i Natalie Dormer alias Mrs. Moriarty – obzvlášť dobrá je prý v dvanácté epizodě, takže se fanoušci mají na co těšit. Natalie má prostě na tak výraznou postavu, jakou je geniální zločinec, pořádnou páru!

Miliony diváků

Jaké díly ve světové premiéře přitáhly k televizi nejvíc diváků? Krom úvodního, který jste mohli vidět před pár dny, je to i čtrnáctý díl Dead Clade Walking, kde Sherlock otevře případ staré vraždy, objeví vzácnou fosilii a ještě se musí vyrovnat s tím, že ho kontaktuje starý přítel z feťáckých časů. Což už je slušná kupa událostí. Oba díly zhlédlo více jak deset milionů lidí!

Vzhůru za dalšími díly

Ostatně o tom, že ani další série své příznivce nezklamala, svědčí fakt, že už v březnu byla oznámena třetí řada seriálu! Světová premiéra prvního dílu? 30. října 2014!

Co čeká Sherlocka a Joan tentokrát? Kauza kolem krádeže tajných státních dokumentů a Sherlocka též dopis od jeho Nemesis – Jamie Moriarty.

Třetí díl druhé řady Sherlock Holmes: Jak prosté uvidíte ve středu od 20:15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.