Dramatická cesta podsvětím. Matka hledá svou unesenou dceru!

Pořádnou nálož emocí přináší dramatický snímek Obchod s nevinností. Osamělá matka v něm bude na vlastní pěst bojovat o život své dcery! Snímek Obchod s nevinností uvidíte v sobotu od 20.15 na Primě LOVE.

Dámy, co chtěly nový začátek

Začátek snímku je přitom o naději. Kate Hudson se s dcerou Emmou snaží vyrovnat se smrtí otce rodiny a stěhují se z chladného Wisconsinu do Kalifornie. Slunný život je však v Los Angeles nečeká.

Dcera, která si našla špatné kamarády

Kate drží Emmu dost zkrátka, dcerka ji nicméně přemluví, aby jí pustila na nákupy s kamarádkou. Tam se poprvé zamiluje, a protože tomu matka nepřeje, udělá pěknou hloupost. Poté, co dostane zaracha, uteče z domu… Jenže netuší, že Adam, její první láska, je pěkný prevít.

Matka musí bojovat proti všem

Adam a jeho vypečený kámoš totiž pracují pro obchodníky s lidmi. A Emmu i její přítelkyni prodají Mileně, která je šéfkou organizace, v rámci níž jsou dívky nuceny k prostituci. Když Kate najde dceřin mobil odhozený v kontejneru, ví, že se stalo něco hrozného, policie jí však odmítá pomoci. Nezbývá, než se vydat hledat dceru a zachránit její život na vlastní pěst.

Bude stejně hustá jako Liam Neeson?

S podobnou zápletkou před pár lety přišel i snímek 96 hodin. Tehdy šel gaunerům, kteří unesli jeho dceru, po krku bývalý agent v podání Liama Neesona. Bude i Kate podobně drsná?

Uvidíte už v sobotu od 20.15 na Primě LOVE ve filmu Obchod s nevinností.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.