Do L.A. jsem přišel režírovat, ale zvrtlo se to, tvrdí o roli dr. Reida Matthew Grey Gubler

Myšlenky zločince X (9) - upoutávka

Člověk míní, život mění. O tom by mohl vyprávět herec a oblíbený představitel dr. Spencera Reida z Myšlenek zločince. Do L.A. přišel před čtrnácti lety, aby se stal úspěšným režisérem. Jeden casting mu ale změnil život.

Co uvidíte na v pondělí na Prima LOVE v Myšlenkách zločince?

Speciální agenti tentokrát odjíždějí k případu, který zavání dost podivnými shodami náhod, které neumí policie vyšetřit. Bude potřeba spolupráce na té nejvyšší úrovni.

Agenti FBI odjíždějí do Virginie, kde došlo ke třem vraždám s týdenním rozestupem. Mrtví byli vždy převlečeni do čistého oblečení. Vše nasvědčuje tomu, že pachatel bude v zabíjení pokračovat…

To uvidíte v Myšlenkách zločince na Prima LOVE ve 20.15!

Přišel režírovat, místo toho stvořil roztomilého seriálového autistu

Matthew Grey Gubler už třináct let ztvárňuje dr. Spencera Reida v Myšlenkách zločince. Roztomilý "autista", jemuž sociální život příliš neříká, se už od počátku stal jednou z nejoblíbenějších postav seriálu. A to měl Matthew úplně jiné plány, když odcházel jako neúspěšný model z Las Vegas, kde se narodil.

Gubler si totiž přál zpočátku režírovat, a proto odešel do města andělů, kde je nabídek na režírování samozřejmě nejvíce. Ačkoliv si ho Hollywood nevšiml, všimlo si ho CBS, které zrovna shánělo mladého herce pro roli dr. Reida.

"Zavolal mi herecký agent, že právě dočetl televizní scénář jedné kriminálky, a že jedna z postav mu hodně připomínala mne samotného. Charakter Reida popsal jako velice excentrický – něco, co by mě mohlo bavit a sedělo mi to," svěřil se v nedávném rozhovoru na Sundance festivalu Gubler.

Od té doby můžeme Matthew Grey Gublera vídat na televizní obrazovce, což ovšem neznamená, že by na režírování zapomněl, naopak. Gubler pravidelně režíruje několik dílů Myšlenek zločince a natáčí i hudební klipy.

Pro svého nejlepšího kamaráda z úspěšné hudební skupiny The Killers natočil klip s názvem Don´t Shoot Me Santa.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.