Dětská hvězda z Roseanne se neztratila! Je z ní slavná komička

Sarah Gilbert si s televizí potykala už v dětství a jako teenager se zapsala do paměti řady televizních diváků rolí sarkastické dcerky Darlene v seriálu Roseanne. V showbyznysu zůstala. A v poslední době má hned několik důvodů k radosti. Další díl seriálu Roseanne uvidíte ve čtvrtek od 11.50 a 12.20

Láska k ženám

Loni na jaře se totiž devětatřicetiletá Gilbert provdala za hudebnici, textařku a bývalou členku slavné formace 4 Non Blondes Lindu Perry a o pár měsíců později pár oznámil, že Sara je těhotná. V současnosti má hvězda Roseanne pár týdnů do porodu. Pro Saru však není mateřství žádnou novinkou – z předchozího vztahu s producentkou Allison Adler má desetiletého syna Leviho a sedmiletou dcerku Sawyer.

Třetí těhotenství si prý Gilbert nadstandardně užívá. Od doby co ho oznámila, má totiž prý spoustu příjemné pozornosti ze strany přátel, spolupracovníků i fanoušků. "Přijde mi vtipné, že mi lidé tleskají... opravdu jsem neudělala moc. Upřímně... je to zvláštní," žertovala nedávno Gilbert v talkshow The Talk, na níž spolupracuje. V téže talkshow Gilbert své těhotenství také v září oznámila – její kolegyně, mezi něž patří například manželka Ozzyho Osbourna Sharon, novinka překvapila a některé i rozplakala.

Randila s Johnem

Perlička na závěr. Jako teenager randila Sara se svým kolegou ze seriálu Roseanne Johnem Galeckim, kterého můžete aktuálně vídat jako Leonarda v seriálu Teorie velkého třesku na Prima Cool. Právě během tohoto vztahu herečka oznámila, že je lesba, s Johnem jsou však dodnes dobří přátelé.

Další díl seriálu Roseanne ve čtvrtek od 11.50 a 12.20 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.