Seriály a filmy

13. července 2014 22:30

Petra Kloidová

Deset věcí, které dělá zamilovaná Samantha ze Sexu ve městě

Sex ve městě by byl bez Samanthy Jonesové jako Vánoce bez stromečku. Samantha je vtipná ozdoba seriálu, Samantha je žena, které se všichni muži bojí, protože jim příliš připomíná sebe. Samantha tvrdí, že k životu je potřeba jenom sex. Ale i Samantha není proti takovému citu, jako je láska, imunní...

Richard a Smith. To byly její největší lásky počas seriálu. I ty však prošly vývojem a pro Samanthu, která muže vždycky potřebovala jen pro osobní radosti, to byl vždycky bolestivý proces. V každém případě, jak je jí vlastní, s trápením ohledně lásky se vždycky vypořádala s humorem. Jen se podívejte na fáze, kterými si i taková Samanta Jonesová, lvice newyorských ložnic, musela projít. A to všechno kvůli té zpropadené lásce! Její komické výstupy můžete sledovat každý všední den ve 22.20 na Prima love!

Vždycky to začne nezávazným sexem. A krásnými dárky.

Dokonce se snaží zapomenout na všechny neduhy vztahu. Ve jménu lásky!

Za každý dárek od svého milence poděkuje. Svým vlastním způsobem.

Když přichází do tuhého, zapomíná dokonce i na vlastní promiskuitu. A dává bolavá ultimáta.

I tak si ale dokáže vychutnat všechny klady toho mít v nejdůležitějších životních situacích někoho po svém boku.

Láska je jako žíravina, někdy polapí i Samanthu, která se pak snižuje k takovým věcem, jako je paruka a sledování Richarda.

Když jí někdo ublíží, dá to znát celému světu! Pomsta je v jejím případě sladká a hlavně veřejná!

A když se konečně vyhrabe z nejhoršího, objeví se Richardovy přítelkyně. I mistr tesař se někdy utne, v hysterické žárlivosti se to ale nepočítá.

Když konečně přelstí svoji fobii držení se za ruku, je schopná se se s Smithem ukázat i na veřejnosti. Hlavně z důvodu, aby ukázala, že tenhle sexy kluk patří jí...

Ale přesto, že má plnohodnotný vztah jako ostatních 90 % monogamních párů, některé svoje názory na zkostnaťelou instituci, jakou svatba je, nemění.

Sledujte Sex ve městě každý všední den ve 22.20 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.