Seriály a filmy

29. května 2012 14:00

Petr Souček

Cukrářský workshop s Prima love

Díky Prima love a svým cukrářským zkušenostem jste mohli vyhrát workshop s Ivetou Fabešovou na téma Báječný dort a také kuchařský kurz v Pražském kulinářském institutu, kde se celá akce konala.

Sešli jsme se v hojném počtu – dorazilo devět cukrářek a jeden cukrář a strávili spolu s Ivetou příjemné chvilky nad fondánem, výrobou růží a dalších ozdob na báječný dort dle fantazie výherců. Zajímavostí bylo, že 90 % účastníků workshopu bylo mimopražských, což nás velice potěšilo. Setkali jsme se tak s divákem z Hluboké nad Vltavou a divačkami ze Světlé nad Sázavou, Rokycan, Šluknovského výběžku, Chrudimi, Turnova, Mostu, Zaječic u Pyšel, okolí Teplic a do finále se probojovala také divačka z Prahy. Ve videu se můžete podívat, jak akce probíhala. Děkujeme nejen finalistkám, ale také všem, kteří se soutěže zúčastnili a zaslali svoje báječné dorty! Vaše Prima love

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.