Čtvrteční večer s Love – česká detektivka a Sex ve městě

Ve čtvrtek večer uvidíte na Prima love známou českou detektivku z konce sedmdesátých let. Film Kdo přichází před půlnocí bude odhalovat případ vykradené banky a život tří lupičů. Následně uvidíte další příběh z úplně jiného města. Začínáme ve 20:15.

Tři lupiči ukradnou z auta během zinscenované nehody milion korun. Jejich další dva komplici však mají s penězi vlastní plány. O tom je snímek Z. Brynycha, ve kterém uvidíte hvězdy minulé doby, jako byli J. Vinklář, V. Švorc, J. Bruder, M. Töpfer anebo R. Rázová. Jak dopadne celý příběh, uvidíte ve 20:15 na Prima love!

Podobně vážným tématem se bude zabývat i jinak nevážný Sex ve městě

Tento čtvrtek ve 22:15 uvidíte konečnou řadu a 14. díl. Chcete vniknout do obrazu čtyř hrdinek z "Velkého jablka"? Logická feministka Miranda konečně poprvé v životě podlehla lásce. Trvalo jí to sice několik let, několik vztahů a jedno dítě, ale nakonec si otce svých dětí naprosto zamilovaná vzala v jedné z městských zahrad New Yorku.

Celou atmosféru však kazí jeden malý detail, respektive tak o něm mluví rázná píáristka Samantha. Ta se dozvěděla, že ve svých "skoro padesáti" (její věk se nikdy přesně nedovíme), má rakovinu prsu. Samantin volnomyšlenkářský styl života a seznam milenců, který by vydal na jedno lenivé sobotní odpoledne, se podle jejího lékaře podepsal i na tom, že dostala rakovinu. Samantha se s takovým jednáním nehodlá smířit a okamžitě svého lékaře opustí.

Miranda se chystá na extrémně romantickou svatební cestu

Miranda a Steve se chystají na svatební cestu, a tak se Carrie a Charlotte dobrovolně nabízejí, že po dobu jejich nepřítomnosti pohlídají jejich syna Bradyho. Carrie je unešena z toho, jaký má Alexandr vztah k dětem, a při té příležitosti zjišťuje, že má dvaadvacetiletou dceru žijící v Paříži.

A Samantha se rozhodne vyhledat jednu z největších odbornic v New Yorku, ovšem dostat se k ní je nadlidský výkon.

Víte, že se blíží doba, kdy Carrie odjede do Paříže?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.