Co všechno dokážou lidé sníst: Sklo, molitan, popel...

Dokument Nejšílenější úchylky, který jsme vysílali na Prima love dokazuje, že lidé jsou schopni sníst cokoliv. Otesánek je proti nim břídil. Tajně ujídají ze svého domu sádrokarton. Skleničky do sebe hážou opravdu celé a kameny jsou pro ně lahůdkou...

Vybrali jsme pro vás jednu z nejzajímavějších úchylek, co se týká konzumace nevhodných věcí. Je to ale spíš smutná a děsivá informace: Kimberley je závislá na laxativech a průměrně denně spolyká 150 pilulek, což dělá už pět let. Váží necelých padesát kilogramů a při její výšce 182 centimetrů je jasné, že má problém. Plán má v podstatě jasný. Chce vyhladovět k smrti. Všechny slavné poruchy příjmy potravy se v jejím případě hlásí o slovo. Přitom žen jako devětadvacetiletá Kimberly je bohužel mnoho.

Kimberley si ani neuvědomuje, jak sama sobě ubližuje. K tomu, aby byla co nejštíhlejší, používá kromě laxativ ještě hubnoucí (vibrující) pás, který nosí dvacet tři hodin denně.

Pojídá ubrousky do čističky

Charmisse je závislá na konzumaci ubrousků do čističky. Zbožňuje jejich chuť. Prý chutnají skoro stejně jako voní, nejsou sladké, ale pěkně kořeněné a taky nakyslé. Jejich chuť je natolik intenzivní, že je musí balit do papírových ubrousků, aby dokázala snášet chemikálie v nich obsažené.

To, že ubrousky do sušičky obsahují víc než tucet chemikálií a minimálně polovina z nich způsobuje rakovinu a poruchy nervového systému, ji momentálně netrápí.

Více si o jejím případu přečtěte TADY. V dokumentu uvidíte i ženu, která se rozhodla stát znovu batoletem.

Pojídání keramiky a popela

Bianka pro změnu nikdy neodolá dobrému čajovému šálku. Pokud je ovšem keramický. A pro popelníky má zvláštní slabost. Dokonce polyká i popel, a to i přesto, že jí to ničí zuby. Ví, že by měla přestat, ale nechce. Vždycky, když někam odchází, vezme si s sebou do sáčku nějaký ten pěkný kousek hrnečku…

Jedno kilo kamenů, prosím!

Tereza sní skoro kilogram kamenů denně. To je zhruba 350 kilo za rok. Jí je normálně i před lidmi. Nejraději si je ale vychutnává, stejně jako ostatní smrtelníci obyčejné jídlo, u televize při filmu, v ložnici, při jízdě autem. A když je nervózní nebo rozrušená, sní jich samozřejmě víc. Tereza dokonce jezdí i hodiny daleko, aby získala kameny, na které se jí sbíhají sliny.

Pojídá svůj vlastní dům

Šestadvacetiletá Nicole je už víc než 7 let závislá na požívání sádrokartonu, konzumuje ho častěji než šestkrát denně. Doslova jí svůj dům. Proč zrovna sádrokarton? Začalo to nevinně - kouskem křídy. A sádrokarton chutná zrovna tak. Nicole sní týdně asi 1/4 metru čtverečního sádrokartonu. Což je za 7 let asi 90 m2. V domě si vyjedla díry ve zdi. Okusila i jiné typy sádrokartonů, prý některé chutnají jinak.

Na snímku vidíte ženu, která zase miluje chuť molitanu. Molitan si s sebou beru v sáčku i na cesty...

Sklo jenom na veřejnosti

Dvacetiletý mladík zase miluje chuť skla. A nejvíce mu chutnají skleničky na šampaňské. Na rozdíl od ostatních ale přiznal, že pojídá sklo jen na veřejnosti. Čím víc lidí kolem, tím více ho to nutí se předvádět.

Nejšílenější úchylky můžete sledovat dnes ve 21.20!

Obsesí po bělení kůže trpěl nejen Michael Jackson

Speciál: Závislost na opalování a běhání!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.