Seriály a filmy

29. listopadu 2013 22:30

Petra Kloidová

Co všechno dělá domina? To se dozvíte s Gigoly

Důtky, obojky, biče. To je vybavení dominy, která si své "subíky" vodí po bytě na vodítku. Tito muži jí za to poděkují a ještě jí zaplatí. Jaké to je být dominou, se dozvíte s Gigoly v sobotu ve 23.20.

BDSM je zkratka pro označení sexuálních praktik založených na domluvě obou partnerů. B ve zkratce znamená bondage, D disciplínu a dominanci, S submitivitu a také sadismus a M masochismus. Do skupiny BDSM patří různé fetiše – hlavně latex, kůže, kožešiny, satén.

Jak takový "sex" probíhá?

Tuto praktiku pomohla romanticky zpropagovat autorka bestselleru Padesát odstínů šedi, ale málokdo si umí představit, že takový sex musí mít svoje pravidla. Ve vztahu je jeden submisivním partnerem, druhý je dominantní a rozhoduje o osudu toho submisivního. Muži rádi připlácejí za služby profesionální dominy, která je fyzicky a psychicky týrá. K takovému aktu patří např. trampling, kdy domina chodí kovovými podpatky po těle submisivního muže. Často přitom teče krev, stejně jako u drsnějšího "spanku", drsné praktiky plácání.

Submisivní člověk se zcela oddává dominantnímu formou fyzického nebo psychického týrání či kombinací obojího. Bezmoc, fyzická a psychická bolest ho vzrušuje. Nicméně celý jejich akt, v kterém třeba ani neprobíhá sex, stojí na předem domluvených pravidlech, mezi profesionální dominou a "subíkem" se uzavírá tzv. otrocká smlouva. Domina se svým submisivním partnerem často hraje různé hry a role. Nejoblíbenější je role žáka a učitelky nebo psa a jeho pána.

Praxi domin uvidíte už v sobotu na Prima love v reality show Gigolové ve 23.25!

Bisexuální dáma a stálá zákaznice si tentokrát objedná Nicka, protože chce zkusit něco nového. Rychle najdou společné téma – tetování. Poté probírají práci. Žena se zabývá lidskými zdroji, ale v noci je domina. Tentokrát by chtěla být naopak v něčí moci. Nick se ujme role drsňáka a v posteli jí splní, po čem toužila.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.