Co uvidíte na Prima LOVE během soboty? Thriller Pronásledovaná a nejsprostšího kuchaře

Co uvidíte na Prima LOVE během soboty? Pobavíte se u reality show, kde jeden z nejslavnějších kuchařů světa radí těm nejhorším restauracím na světě, večer vás pak zamrazí u snímku Pronásledované ve 20.15.

Sobotní odpoledne a večery s Primou LOVE se většinou střídají v atmosféře zábavy, jako jsou seriály, ale pohybujeme se i v kulinářském odvětví. Často vaříme s Jamiem Oliverem, ale momentálně nás ještě častěji učí vařit (a to hlavně anglické ženy) jeden z nejúspěšnějších šéfkuchařů na světě. Průvodcem a drsným lektorem samozřejmě není nikdo jiný než anglický bouřlivák Gordon Ramsay.

Gordon Ramsay, který má také poměrně problémové renomé, byl předlohou pro úspěšný český pořad Ano, šéfe, a na Prima LOVE ho můžete momentálně každý den sledovat v reality show Gordon Ramsey: Famózní kuchyně.

Famózní kuchyni s Gordonem Ramsaym uvidíte na Prima LOVE již od 18.40. Gordon vás naučí pár receptů, ale kromě toho také pát triků v kuchyni.

Od 20. 15 uvidíte Pronásledované

V sobotu večer ve 20.15 uvidíte na LOVE americký thriller Pronásledované. Stephanie žije s násilnickým manželem. Má strach, že se jeho agresivita obrátí i proti dceři, proto raději jednoho dne obě zmizí a začnou žít pod novou identitou. Muž však po deseti letech zjistí, že jsou naživu, a chce je zpět…

Sobota na Prima LOVE zkrátka bude stát za to!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.