Co nevíte o nejstarší hvězdě Myšlenek zločince? Hraje i ve Simpsonech!

Myšlenky zločince X (10) - upoutávka

David Rossi je rozvážným vyšetřovatelem v Myšlenkách zločince, který dokáže sjednotit celý tým. Má zkušenosti agenta FBI. V seriálu ho představuje Joe Mantegna. Co o tomto muži všemožných talentů netušíte?

Co uvidíte v pondělních Myšlenkách zločince?

Profilovací tým FBI se přemístil do Utahu, kde řádí nebezpečný vrah. Agenti rychle odhalí jeho totožnost, ale najít ho už tak snadné není. Navíc unesl dívku Rebeccu, které může kdykoliv ublížit…

To vše uvidíte v pondělí ve 20.15 na Prima LOVE.

Poznejte lépe nejstaršího herce Myšlenek zločince

Postava Davida Rossiho nastupuje v hodně zvláštní dobu. Poté co z BAU odchází Jason Gideon, jeho místo obsadí jeho bývalý kolega a přítel agent v důchodu David Rossi (Joe Mantegna), který se rozhodl vrátit se do FBI kvůli nedořešené vraždě rodičů tří dětí před 20 lety.

A právě o Mategnovi je nutné mluvit, protože jste určitě nevěděli, že...

133 dílů, 12 produkčních kreditů, 3 režisérské

Joe Mantegna se objevil ve 133 dílech Myšlenek zločince, 12 krát produkoval seriál a třikrát se na seriálu podílel jako režisér.

V Chicagu se po něm jmenuje ulice

Mantegna vyrůstal v Chicagu a město pojmenovalo bulvár poblíž jeho školy podle něj "Joe Mantegna boulevard".

Má roli v Simpsonových

Joe se dokonce dostal tak daleko, že má roli v jednom z nejdelších animovaných seriálu vůbec. V Simpsonových má hlas tlusťocha Tonyho.

Jeho seriálový stůl je plný tajemství

Tajemství toho, že všechno, co na něm vidíte, je zcela reálné a odpovídá života herce Joeho Mantegna. Na stole vidíte zarámovanou fotku s Ringo Starrem. Ve skutečnosti jsou tito dva muži velice dobrými přáteli.

Jeho dcera si zahrála v Myšlenkách zločince

Mantegna má krásnou dceru Giu, která je mu hodně podobná. Gia se objevila jako mladá herečka v několika seriálech a filmech a nedávno si s ním dokonce zahrála i v jedné epizodě Myšlenek zločince.

Sledujte Myšlenky zločince, které uvidíte na Prima LOVE každé pondělí ve 20.15.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.