Co mají společného Carrie, Lilly a Penny?

Tři seriály Sex ve městě, Jak jsem poznal vaši matku a Teorie velkého třesku, tři jejich hrdinky Carrie, Lilly a Penny a jejich společná radost i závislost – boty!

Každá žena si občas koupí oblečení nebo obuv, kterou ani tak nepotřebuje, jen aby si udělala radost. Existují však lidé a to nejenom ženy, kteří trpí tzv. shopaholismem, což je závislost stejná jako na alkoholu akorát, že na nakupování. Jedná se v podstatě o takový „lék“ na naši špatnou náladu, který může v extrémním případě vést k neúnosnému zadlužování.

Carrie

Carrie Bradshawová ze Sexu ve městě, která nepřísahá na svůj život, ale obvykle na Chanel, opravdu miluje Božského nikoli jako sůl, ale jako své boty. Kolik za boty vůbec dokázala utratit? 40 000 dolarů – což je v přepočtu 760 000 Kč! Jak sama Carrie říká, jednou z ní bude stařena ne žijící s kočkami, ale se svými botami. Otázkou je, zda zbyde na nájem.

Sledujte na Prima love ve 22.35.

Lilly

Lilly ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku si vždy přála stát se úspěšnou malířkou, zatím je však učitelkou v mateřské školce s malým platem. Při každém splínu však běží do obchodu a koupí si nové boty a zaplatí z čeho jiného než z kreditní karty, a to ne z jediné! Své dluhy dlouho držela v tajnosti i před svým mužem Marshallem.

Sledujte na Prima love v 19.25.

Lilly kvůli botám "nasekala" dluhy

Penny

Penny ze seriálu Teorie velkého třesku pracuje jako servírka v tvarohovém ráji a velice to miluje (sarkasmus). Je „profesionální“ herečka, ale za své role nedostává zaplaceno, nýbrž ještě peníze vráží do kurzů herectví. Díky svému výstřihu si však může čas od času dopřát a koupit si boty a to i na úkor zaplacení účtů nebo koupi jídla. Zároveň ale ví, že Sheldon si šetří dost peněz, které… střeží hadi.

I Penny si ráda pořídí pěkné botky

Sledujte na Prima Cool ve 21.20.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.