Co jste o Dallasu nevěděli?

Víte, kdo z herců Dallasu režíroval několik epizod? Kdo měl být ten zlý? Kolik Ewingů se vejde na jeden Southfork? My vám to řekneme...

Prima love již odstartovala televizní fenomén Dallas. Bobbyho a Džejára známe všichni. My vám ale prozradíme daleko zajímavější souvislosti:

1) Na ranči, který každý důvěrně zná jako Southfork (ano, tam se odehrávaly všechny ty "veselé" konflikty), bydlí dohromady dvanáct dospělých a dvě až tři děti. Možná podle toho, jakou měl Džejár náladu...

2) Opravdové sídlo neleží u Dallasu, ale u texaského města Parker. A má rovnou osmdesát hektarů.

3) Ve skutečnosti měl mít každý Ewing podle autorů Dallasu přibližně 10 miliónů dolarů. To je částka, kterou disponoval i každý z členů rodiny Kennedyů.

4) Larry Hagman, kterého znáte jako představitele Džejára, sám režíroval 32 dílů Dallasu.

5) Patrick Duffy, představitel hodného Bobbyho, v seriálu ani ve filmu nikdy nehrál padoucha.

6) Scenárista a duchovní otec Dallasu David Jacobs navštívil město Dallas až po třetí napsané epizodě.

7) Když Linda Gray (věčně opilá Sue Ellen) chtěla po vzoru svého seriálového manžela režírovat epizodu Dallasu, dostala vyhazov. Larry Hagman tak pohrozil, že odejde. Linda Gray během svého seriálového účinkování pak režírovala pět epizod.

8) V Dallasu se nikdy ropa nevyskytovala. Proto musel být pro seriál vymyšlen okres Braddock, kde stály ony slavné ropné věže.

9) Dallas měl být původně miniseriál o pěti epizodách. Byl to také první seriál, který se začal vysílat v hlavním vysílacím čase. Více se dozvíte zde.

10) Bobby měl být nejprve záporná postava, která zemře jako jedna z prvních. Původní záměry autorů byly velice odlišné, více si přečtěte zde.

Intriky, sex a lásky klanu Ewingů můžete sledovat každý den na Prima love v 16.20!

Znáte rodinné vztahy Ewingů?

V čem byl Dallas první?

Padouchem měl být Bobby. Ale v bitvě o zlo zvítězil Džejár!

V Dallasu se učil líbat i Brad Pitt!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.