Co je už moc? Gigolové řeší nejstarší partnerky, které měli...

Sobotní večer je poslední dobou na Prima love ve znamení erotického dusna. Můžou za to sexy chlápci - Gigolové. Je jich pět a užívají si, nicméně zažívají i situace, po kterých by nejspíš nikdo z nás netoužil...

A teď nemluvíme o tom, že si Vin v posilovně najde novou klientku, která má opravdu svaly. Je to kulturistka. Baví se, chvíli trénují a poté odjíždějí k ženě domů. Tam si po sprše užijí.

A pak přijde zlom!

Mezitím, co je Nick na tetování, si povídá se Stevenem. Zabředne i do velmi zajímavého tématu. Jaké měli nejstarší milenky? Těmto mužům je něco lehce přes třicet, ale zkušeností s různými milenkami mají díky práci habaděj. A my se dozvíme spoustu věcí! V jejich situacinesmí člověka nic překvapit, ale nakonec se to přece stane. Steven se přizná, že ve svých devatenácti letech prožil románek s třiašedesátiletou dámou!

Muže přitahuje harmonie a zdravé sebevědomí starších žen

Jaká asi musí být o tolik starší žena, aby uhranula mladého zajíčka? Vztahy starších žen a mladších mužů ovšem nejsou nic výjimečného. Když opomeneme vtipný románek Rosse ze seriálu Přátelé, kdy měl poměr se svou sedmdesátiletou knihovnicí, mladé muže starší ženy přitahují.

Pavel říká, že je to hlavně o vyrovnanosti a harmonii, která ho vždycky přitahovala. Jeho nejstarší přítelkyni bylo skoro šedesát let, jemu dvacet pět. Na románek trvající dva roky vzpomíná s nostalgií: "Byla moje profesorka na vysoké škole. A po celé škole se o ní říkalo, že je to krásná žena. Ještě jako student jsem jí začal pomáhat s výzkumem," vypráví o prvním bližším kontaktu se svojí bývalou partnerkou.

Jak se blížil čas, kdy měl být výzkum odevzdán, začali spolu trávit i noci, aby všechno stihli. "Kolikrát jsme si otevřeli i flašku vína a to mi pomohlo udělat první krok." Přitahovala mě na ní její vyrovnanost, nebyla hysterická jako ostatní holky mého věku. Přístup k životu je u většiny takových žen daleko pohodovější než u mladších kolegyň, které své role ženy a matky mají teprve naplňovat....Přesto ho jeho partnerka opustila právě kvůli jeho mládí. "Tvrdila mi, že bych si měl najít stejně starou dívku, protože ona má zásadní momenty života za sebou."

Co tenkrát přitahovalo Stevena k tomu, aby měl poměr se starší ženou? Podívejte se na to v sobotu ve 23.20 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.