Co dělají "Ted" a "Marshall" po skončení slavného seriálu? Rozhodně se nenudí!

9 let. Tolik času strávila šestice sympaťáků a sympaťaček natáčením fenomenálního seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Skončili loni na jaře. Cobie Smulders si poté pořídila dalšího potomka, Neil Patrick Harris se vrhl na moderování Oscarů. Co však dělají Josh "Ted" Radnor a Jason "Marshall" Segel?

Další díl seriálu Jak jsem poznal vaši matku uvidíte v pátek od 13.25, 13.55, 19.20 a 19.50 na Prima love.

Nově zamilován

Jason Segel má nový vztah. Herce před pár týdny načapali s fotografkou Alexis Mixter. Segel předtím chodil například s Lindou Cardellini, s níž kdysi účinkoval v seriálu Machři a šprti, v roce 2012 randil také s Michelle Williams a i jeho poslední přítelkyně před Alexis Australanka Bojana Novakovic byla herečkou.

Co se pracovních aktivit týče, je nejnovějším Segelovým snímkem road movie The End of the Tour založená na knize Davida Lipskyho popisující pětidenní cestu se spisovatelem Davidem Fosterem Wallacem. Právě Segel si slavného spisovatele, který v roce 2008 spáchal sebevraždu, zahrál. Kdy a zda se snímek dostane i do českých kin, však zatím není známo.

Role na Broadwayi

To Radnor dostal už pár měsíců po závěru seriálu nabídku hrát na Broadwayi. Přijal a na podzim zazářil ve hře Discgraced, jež byla před 2 lety oceněna Pulitzerovou cenou. Hra se zabývá sociálně-politickými tématy – například rasovými a etnickými předsudky, Radnor si však na divadelních prknech střihne i lehčí roli.

Jeho dalším broadwayským zářezem bude totiž muzikál She Loves Me. Josh působí mimochodem i jako režisér – v roce 2010 natočil komedii Bezvadíkyještěprosím s Kate Mara a Malin Akerman, o dva roky později pak taktéž komediální Svobodná umění. Své další plánované počiny však zatím fanouškům tají.

Máte radši Marshalla Eriksena nebo Teda Mosbyho?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.