Seznamka po americku: Otec se radí s googlem

Devin Grissomová pochází z Alabamy a jako každá dívka sní o tom, že najde toho pravého. Vybere si mezi deseti jižanskými džentlmeny a deseti kluky muže svých snů? Minulý týden jsme začali a stále pokračujeme.

Americká seznamovací reality show Dokonalý pár nabírá obrátky. Proběhlo další vyřazování a v domě plném mužů zhoustla atmosféra. Zvlášť dva kohouti na jednom smetišti, Tribble a Jason, se po posledním vyřazování začínají pěkně dohadovat. Tribble si totiž myslí, že Jason jenom hraje. Minule vyhodili Codyho, který Jasonovi hodně chybí.

Devin dostane parádní překvapení!

Devin si dává schůzku s Michaelem na farmě. Pojídají čerstvou kukuřici a Michael překvapí Devin polibkem. Svěří se, že se rád kouká na Smallville. Je to ta správná cesta do srdce Devin?

Devonin otec si nápadníky jel také proklepnout, Foto: archiv Prima love

Otec jako hrozba!

Devin je tatínkova holčička, proto potřebuje znát názor na své nápadníky i od jejího otce. Když to oznámí ve vile, chlůapcům tak tropchu zatrne. O jižanských otcích se říká, že jsou velice tvrdí a přísní. Nápadníky to přímo vyděsí, protože už to nebude jen ona, jež bude rozhodovat o tom, jakého muže si vybere.

Devin své muže v každém případě přenechá mile ráda otci, aby si je proklepl. Tatík navrhne, že si vyrazí na závodiště čtyřkolek a tam si s každým zvlášť promluví. Zjišťuje, čím se kdo živí. A má jednu hodně zvláštní otázku: Co bych o vás našel, kdybych si vaše jméno zadal do Googlu?

Další den táta Devin nastíní, co si myslí o jejích nápadnících. Okomentuje každého zvlášť...

Co by zjistil? To se dozvíte ve středu v 17.55 a každý všední den!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.