Chtěli byste mít za sestru Cameron Diaz? Užijte si ji na Primě!

Cameron Diaz začala jako modelka, záhy však zjistila, že ji baví film, ale je tomu i naopak: ona baví filmový průmysl. Užijte si ji na Primě v povedené komedii Zná ji jako své boty ve středu ne Primě ve 23:50!

Široký a rozpustilý úsměv, nohy až do nebe a schopnost udělat všechno pro to, abychom se doma u televizních obrazovek bavili od rána do večera. Taková je Cameron Diaz, která ve svých čtyřiceti letech ještě stále nemůže ukotvit v tom pravém partnerském náručí, zato jde z filmu do filmu!

Zná ji jako své boty

Jsou sestry a kromě stejné velikosti bot, spolu nemají pranic společného. Cameron je stará kalička, která střídá práci tak často jako své obří ponožky, vlastně je štěstí, pokud nějakou má. Pokud zrovna ne, přespává po gaučích svých kamarádů a její největší zábavou jsou party.

Cameron a Toni. Foto: archiv Prima

Toni vs. Cameron

Zatímco Cameron vystudovala střední s odřenýma ušima, Toni Collete (kterou můžete znát jako ulítlou matku z filmu Jak na věc), má vystudovaný Princeton, pracuje do úmoru v právnické firmě a její vyzdobený drahý byt je jediným místem, kde se cítí dobře. Cameron Diaz sází na svůj vzhled, Toni Collete na svou inteligenci, která jí říká, že nikdy nebude dostatečně hezká na to, aby si našla svého partnera.

Není tedy divu, že se jednoho hezkého dne kvůli svým rozdílným životním stylům pohádají a budou si k sobě hledat složitě (ale i zábavně) cestu, kterou však uvidíte vy na Primě ve středu ve 23:50!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.