Seriály a filmy

26. listopadu 2016 22:00

Petra Kloidová

Chirurgové: Na Meredith se řítí pohroma v manželství!

Přírodní katastrofa se tentokrát dovalí do Seattlu. A v troskách je možná i osobní život Meredith Grey. Připravte si kapesníky na další emo nálož, kterou přináší oblíbený seriál. Další díl seriálu Chirurgové uvidíte v neděli od 22:25 na Primě LOVE.

Záplavě pacientů navzdory

Seattle zasáhlo zemětřesení a nemocnice je vzhůru nohama! Do toho pak přijde ještě jeden speciální případ – Amelia, Owen a Richard musí po telefonu pomoci jedenáctileté holčičce, jejíž matka je na pokraji smrti. Dovedou ženu zachránit i “na dálku”?

Meredith je zdrcená

V změti případů a diagnóz nicméně své další osobní drama prožívá i hrdinka nejhlavnější – Meredith Grey. Přitom měla zpočátku takový důvod k radosti, má úspěchy v práci. A jak sama řekne svým kolegům, konečně si uvědomila, že je šťastná. Odcestování jejího manžela ji konečně donutilo vylézt z ulity.

A jak mají tvůrci seriálu Chirurgové ve zvyku, když nějakou část života jejich charakterů zavalí slunce, do minuty můžete čekat pořádnou katastrofu. Když si o nich však chce promluvit s Dereckem, stane se něco, co ji odrovná…

Co Meredith tak hrozným způsobem semele?

Uvidíte v dalším dílu seriálu Chirurgové v neděli od 22.25 na Primě LOVE.

Uložit

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.