Chcete vědět, jak teď vypadá Stefanie z Pobřežní hlídky?

Záhadný muž - upoutávka

Bez prsou je pořád. I když ji nikdo z nás jinde neviděl než ve slavné Pobřežní hlídce jako Stefanii Holden s červeným plovákem, vězte, že Alexandra Paul herectví nepověsila na hřebík. Na Prima LOVE můžete vidět kanadský thriller Záhadný muž, kde hraje hlavní roli.

Aby bylo jasno, ona nehraje toho Záhadného muže, ale ženu, jež hraje v kanadském thrilleru psychoterapeutku. Liz je uznávaná terapeutka, která ve svém pořadu v rádiu radí týraným ženám. Když jedné z nich poradí, aby opustila svého manžela, netuší, že se jedná o psychopata, který jí bude chtít zničit život… Liz bude mít v životě tedy pořádné peklo. Přežije?

To uvidíte na Prima LOVE ve 20.15 už v sobotu!

Nohatá a sportovní Stephanie byla jednoznačně nejslavnější role pro Alexandru Paul. Tato stosedmdesát osm centimetrů vysoká bruneta působila v prsaté Pobřežní hlídce jako zjevení. Zatímco Pamela Anderson slavila svými implantáty obrovské úspěchy v devadesátých letech, kdy plastické operace nabraly na obrátkách, Alexandra vypadala jako U.F.O.

Byla však dostatečně hrdá na svou přirozenou krásu a sportovní postavu, že odolala tlaku společnosti. V době natáčení Pobřežní hlídky jí bylo skoro třicet let a ani teď se nezměnila. Ačkoliv ji většinový divák viděl naposledy v Pobřežní hlídce, Alexandra hrála nejméně v pětasedmdesáti filmech.

Kromě Pobřežní hlídky jste tuto milovnici vodních sportů a vegetariánku mohli vidět i v osmi epizodách slavného seriálu Melrose Place. Menším comebackem pak bylo i objevení se v úspěšném seriálu Mad man v epizodní roličce v roce 2008.

Alexandra kromě boje za práva zvířat bojuje i za ta lidská. V soukromí se účastní různých aktivit, které souvisejí s ochranou životního prostředí. Jelikož je stále tak štíhlá jako kdysi, nedávno na sebe prozradila, že v tělesné kondici se udržuje plaváním a jízdou na kole.

Podívejte se na sobotní thriller Záhadný muž na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.